Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İdlib´i Yakan Esed Ordusu Siyonist Çete Karşısında Acziyetin Zirvesinde!

Rusya ile birlikte İdlib´de acımasızca halkı katletmeye devam eden Esed güçleri Kuneytra´da bir kez daha Siyonist çetenin saldırısı karşısında aciz ve pısırık bir şekilde ölü toplamayı sürdürüyor! Kaynak: İdlib´i Yakan Esed Ordusu Siyonist Çete Karşısında

İdlib´i Yakan Esed Ordusu Siyonist Çete Karşısında Acziyetin Zirvesinde!

Beşşar rejiminin resmi haber ajansı SANA´nın askeri bir kaynağa dayandırarak verdiği haberine göre, İsrail´in Suriye´nin Kuneytra bölgesini hedef alan saldırısında 3 rejim askeri öldü, 7´si de yaralandı.

Şarkul Evsat´ta yer alan habere göre söz konusu kaynak, ?Siyonist düşman Kuneytra´nın doğu kırsalında birkaç füze atarak saldırganlığını yineledi? diyerek, bu saldırı sonucunda 3 rejim askerinin öldüğünü, 7´sinin yaralandığını ve bazı maddi kayıplar meydana geldiğini bildirdi.

Aynı haberde, İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada ise, Suriye´den GolanTepeleri´ndeki Hermon Dağı´na (Şeyh Dağı) doğru atılan ve biri İsrail topraklarına düşen iki rokete cevaben Suriye rejimine ait bazı askeri hedeflerin savaş uçakları ve saldırı helikopterleriyle vurulduğu bildirildi. Suriye topraklarından İsrail´e yönelik tüm saldırılardan rejimin sorumlu olduğu ifade edilen açıklamada İsrail´in her saldırıya kararlı bir şekilde cevap vereceği de vurgulandı.

İsrail çeşitli bahanelerle Suriye topraklarında Beşşar rejimi, İran ve HizbulEsed güçlerine karşı sürekli biçimde saldırılar düzenliyor. Bu saldırılarda her defasında aynı kalıp tekrarlanıyor. Beşşar rejimi ve destekçileri bir yandan kalabalık cenaze merasimleri düzenleyip hamasi sloganlarla ?çok yakında verilecek büyük cevaba hazırlandıkları´ yalanını yinelerken, Siyonist çete hem ABD´nin hem de Rusya´nın desteğiyle kendisine yönelik en küçük bir tehdit ya da hareketlilik sezdiğinde saldırılarını aralıksız sürdürüyor.

Siyonistler karşısında süt dökmüş kediden farksız Esed ise Suriyeli mazlumlar karşısında vahşi bir aslan kesilip acımasızca halkı katletmeyi sürdürüyor.  

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER