Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İDLİB´E HAVA SALDIRISINA TEPKİ

Sakarya´da, Suriye´nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde Rus savaş uçaklarının çok sayıda sivil yerleşim yerini ve muhaliflerin cephe hatlarını vurmasına tepki gösterildi.

İDLİB´E HAVA SALDIRISINA TEPKİ

05. 09. 2018 Çarşamba

Suriye´nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde Rus savaş uçaklarının çok sayıda sivil yerleşim yerini ve muhaliflerin cephe hatlarını vurması Sakarya´da protesto edildi.

Adapazarı ilçesindeki Orhan Camisi önünde toplanan Milli İrade Sivil Toplum Kuruluşları adına açıklama yapan Sakarya İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Sebahattin Aydın, 7 yıldır savaşın devam ettiği Suriye için toplandıklarını söyledi.

Mazlumlara ensar olup kucak açtıkları Suriye´de bir saldırı daha başladığını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"İdlib´e atılan bir bomba bizim için Sakarya´ya atılmış hükmündedir. İdlib´de adını bilmediğimiz ölen her çocuk bizim evladımız, ölen her masum hanemizdeki bir ferdimizdir.

Türkiye´de yaşayan Suriyelilerin ülkelerine dönme özlemiyle beklerken buna İdlib saldırıları ile vatanlarından koparılacak yeni muhacirlerin eklenmesini istemiyoruz. Allah´tan; mazlumların hamisi olma görevini üstlenen devletimize güç ve kuvvet vermesini diliyoruz. Allah´tan sadece mazlumlara bakma zenginliği değil, ümmeti mazlumluktan kurtarma ve muhacir olmaya bir son verme gücünü Türkiye´ye bahşetmesini diliyoruz."

Açıklama sonrasında İdlib ve tüm İslam alemi için dua edildi.



Anahtar Kelimeler: İDLİB HAVA SALDIRISINA TEPKİ

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER