Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İDDİA... Erdoğan, Sinan Ateş’in eşini arayıp “Merak etme, cinayetin arkasında kim varsa hesap verecek” dedi

Gazeteci Serdar Akinan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’i arayarak “Merak etme, bu cinayetin sonuna kadar gideceğim, arkasında kim varsa hesap verecek” dediğini iddia etti.

İDDİA... Erdoğan, Sinan Ateş’in eşini arayıp “Merak etme, cinayetin arkasında kim varsa hesap verecek” dedi

30 Aralık’ta öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in ailesi adına eşi Ayşe Ateş bir açıklama yapmış ve “Devletimiz, suçluları tespit edecek ve gerekli cezayı verecek büyüklüktedir” demişti.

Gazeteci Serdar Akinan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’i aradığını ve bu açıklamanın söz konusu görüşmeden sonra yapıldığını iddia etti:

“Sinan Ateş’in hesabından 1 Ocak günü bir yazı paylaşıldı. Ailesi adına eşi Ayşe Ateş adıyla. Ayşe Ateş bu tweet’te ‘Lütfen sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmayın, Sinan Ateş hain bir suikasta kurban gitmiş ülkücü bir şehittir. Onun manevi hatırasına saygı göstermek isteyen herkesten beklentimiz budur’ dedi.

“Bu tweet’i bu kadın niye attı, şimdi açıklıyorum. Recep Tayyip Erdoğan, Ayşe Ateş’i arıyor, ‘Bu cinayetin sonuna kadar gideceğim, arkasında kim varsa hesap verecek’ diyor. Bu bence günün bombası. Neden günün bombası? Çünkü biz 3-4 gündür bunun arkasında MHP ve Ülkü Ocakları bağlantılı bir yapı olduğunu söylüyoruz.”

 

Kaynak: serbestiyet.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER