Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İDAM KARARINA TÜRKİYE EN ÜST DÜZEYDEN TEPKİ GÖSTERDİ

Dışişleri Bakanlığı Mursi´nin idam kararı ile ilgili yazılı açıklamada "İdam kararı gecikmeden geri alınmalıdır. Cumhurbaşkanı Erdoğan : Erdoğan ise idam kararının geri alınması için toplumun harekete geçmesi gerektiğini söyledi. Başbakan Davutoğlu :Şimdi

İDAM KARARINA TÜRKİYE EN ÜST DÜZEYDEN TEPKİ GÖSTERDİ

Dışişleri Bakanlıklığı´ndan yapılan yazılı açıklamada, "Askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş.Cumhurbaşkanı Sayın Muhammed Mursi´yle beraber 106 kişiye geçtiğimiz ay verilen idam cezalarının, 16 Haziran günü onanmasını şiddetle kınıyoruz" ifadesi yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise kararla ilgili "Bu karar hukukun temel hak ve özgürlüklerinin katledilmesidir. İdam kararlarının geri alınması için toplum harekete geçmelidir" dedi. 

Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU Muhammed Mursi´yi müebbet hapis cezasına çarptırılmasına ilişkin de ilk kez konuşan Davutoğlu, " Şimdi sınav vaktidir, Batı ülkeleri sınavdadır. Hiç bir zaman şiddete başvurmamış bir siyasi hareketin önemli isimlerinden birinin idama doğru yürüyüşü konusunda ne yapacaklarını göreceğiz." dedi.



Anahtar Kelimeler:

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER