Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İbrahim Uslu: Aday değil masa kazanacak

Siyasal iletişim uzmanı İbrahim Uslu, 'Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı' ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin olarak ''Yarışı aday kazanmayacak, masa kazanacak.'' dedi.

İbrahim Uslu: Aday değil masa kazanacak

Karar.com’dan Oğuz Bakır’ın, “konu ile ilgili” haberi…

Siyasal iletişim uzmanı İbrahim Uslu, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sunduğu Bi' Karar Ver programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Sandığa gitme oranının en yüksek olduğu seçmen tabanın HDP'li seçmenlerin olduğunu belirten Uslu ''CHP ve İYİ Parti'den daha fazla sandığa gittiler ve oy verdiler. Burada adaylardan ve partilerden ve daha önemli olan seçmen nezdinde kurulan ittifak olduğunu partilerin, aktörlerin, adayların ve ittifakların anlıyor olması lazım. Seçmen zihninde o ittifakı kurduysa orayı çok fazla kanırtmamak gerekiyor. Bence seçmene güvenmek lazım'' dedi.

 

Konu ile ilgili videonun linki: https://youtu.be/bLFOB7zrmn0

 

AK PARTİ'NİN PROPAGANDA DİLİNDEKİ DEĞİŞİM

Diğer yandan AK Parti'nin propaganda dilinin de değiştiğini beliren Uslu ''Kutuplaşma politikasının tam gaz devam ettirdikleri sürece gri alanda kimse kalmadığı için yüzde 40'ında altında kalan değeri yüzde 50'nin üstüne nasıl çıkaracağının yolu yok'' yorumunda buldunu.

CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI TARTIŞMASI

Uslu, Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayına ilişkin tartışmalarına da tepki gösterdi. ''Aday kazanmayacak yarışı arkadaşlar, masa kazanacak'' diyen Uslu ''Dolaysıyla masanın varlığı muhalefetin en büyük hamlesi.'' ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: İbrahim : değil kazanacak

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER