Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İbrahim Kalın'dan kendisini hedef alan videodan sonra dikkat çeken paylaşım

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın, 'Mevla hepimize fitne ve fesat karşısında uhuvvet, belalar karşısında sabır ve hikmet nasip etsin' sözleri kendisini hedef alan videoya cevap olarak yorumlandı.

İbrahim Kalın

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'la karşılaştırılarak hedef alındığı iddia edilen ve tepki çeken videodan sonra, resmi Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 

Sözcü Kalın'ın videoya cevap olarak yorumlanan cuma mesajında şu ifadeler yer aldı:

'Mevla hepimize musibet karşısında metanet, husumet karşısında mağfiret, cehalet karşısında marifet, fitne ve fesat karşısında uhuvvet, belalar karşısında sabır ve hikmet nasip etsin. Kötülerin şenaetinden korusun, iyilerin safından ayırmasın. Cumamız mübarek olsun.'

NE OLMUŞTU?

Hükümete yakınlığı ile bilinen bir sosyal medya hesabı üzerinden, İbrahim Kalın ile Fahrettin Altun'un kıyaslandığı bir video yayınlanmış, videonun kısa bir süre sonra yayından kaldırıldığı iddia edilmişti.

Videoda, muhalefetin neden Fahrettin Altun’u, İbrahim Kalın’a göre daha fazla hedef aldığı sorgulanmış, Altun’un Cumhurbaşkanı Erdoğan’a daha sadık olduğu için muhalefet tarafından eleştirildiği ifade edilmişti. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER