Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İbrahim Karagül: Kudüs´ten sonraki hedefleri Mekke ve Medine

Yeni Şafak´ın sosyal medya hesaplarından yayınlanan canlı yayında Kudüs´ün Filistin´in başkenti ilan edilmesini değerlendiren İbrahim Karagül, İslam Konferansı Örgütü´ün tarihinde ilk kez kınamanın ötesine geçtiğini belirterek, "ABD´ye meydan okunulması t

İbrahim Karagül: Kudüs´ten sonraki hedefleri Mekke ve Medine

Karagül´ün açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

"İlk kez İİT kınamanın ötesine geçti. Türkiye´nin çağrısına kulak verildi. ABD´ye meydan okunulması takdir edilecek bir şey.

Artık mesele Türkiye ile ABD arasındaki hesaplaşmaya döndü. Türkiye ABD´ye karşı bir direniş sergiliyor.

Ilımlı İslam´ı pazarlıyorlar

ABD Neocon´larının Türkiye´ye açtığı savaş bir din savaşıdır. Müslüman dünyasını 21. yüzyılda yok etmek istiyorlar. Şimdi de Kudüs´teki işgali meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Onların kafalarında Mekke ve Medine var.
BAE, Suud ve bazı körfez ülkeleri İİT İstanbul zirvesini sabote etmişlerdir. Ilımlı İslam adı altında yapılmak istenen bir güvenlik stratejisidir. Bunu kadınlara şoförlüğün serbest bırakılması ve sinemanın serbest bırakılması gibi pazarlıyorlar.

Sizi İran´a karşı koruyacağız diyenler esasen Suudi Arabistan´ı hedef alıyorlar.

İngiltere´nin planı

Amerika üzerinden İngiltere´nin planı uygulanıyor. Kudüs olayı ilk aşama. İkinci aşama Mekke ve Medine´dir. Orada özerk bir alan oluşturacaklar. Bir iki yıl içerisinde bu yaşanacak. Basra ile Kızıldeniz çatışmaları çıkacak. Hac dahi olamayabilir 2018´de.

Planın ilk aşaması uygulandı. Sonraki aşama İslam´ın kalbidir

Özel yakınlık kurulmalı

Mısır´ı o eksenden çıkarmamız lazım ne gerekiyorsa. Çünkü daha büyük tehditler var. Darbeden büyük tehditler. Türkiye, İran, Pakistan özel yakınlık kurması lazım. Suriye savaşı bitirilmeli, kriz olmadan çıkarılmalı. Irak´ın istikrarsızlığı çözülmeli.

Biz Suriye savaşında çok geç uyandık. 15 Temmuz başarılı olsaydı Türkiye´de işgal olacaktı. Büyük bir Suriyeleştirme olacaktı. Paramparça olacaktık. Türkiye bu zincirlerden kurtulması lazım, bu süreçte güçlü bir irada var.

Türkiye ekseni inşa etmeliyiz, mücadelemiz budur

Eksen dışındaki içerideki unsurların tehdit olabileceğini gördük. En son örneği Kılıçdaroğlu. Milli eksene herkesin bir şekilde oturması lazım.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz