Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İBB´den dosya kaçırıldığı iddiası yalanlandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı, "İBB´nin dijital ortamda denetime açık uygulamaları dururken ´doysa kaçırılıyor´ şeklinde iftira atmak, basit ve komik bir algı operasyonudur" açıklamasında bulundu

İBB´den dosya kaçırıldığı iddiası yalanlandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP´nin "Büyükşehir Belediyesinden dosya kaçırıldığı" yönündeki iddiaların gerçek dışı olduğunu bildirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığından yapılan yazılı açıklamada, 31 Mart´ta Türkiye´nin büyük bir demokrasi şöleni yaşadığı kaydedildi.

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) belirlediği sürecin devam ettiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Fakat bu zaman zarfında, CHP adayının son açıklamalarında, İstanbul Büyükşehir Belediyesini siyasete malzeme ettiği görülmektedir. ´Büyükşehir Belediyesinden dosya kaçırıldığı ihbarları geliyor´ şeklindeki açıklaması tamamen iftiradır. Akıllı Şehir Yönetim Modeli ile örnek olan İBB´nin dijital ortamda denetime açık uygulamaları dururken, ´doysa kaçırılıyor´ şeklinde iftira atmak, basit ve komik bir algı operasyonudur. Büyükşehir Belediyesi, İstanbullulara hizmet etme görevini aksatmadan sürdürmektedir. YSK´nın tüm takvimi tamamlanıp mazbata teslim anına kadarki süreçte de İstanbul Büyükşehir Belediyesinin gönülden çalışan tüm personeli kamu yönetimi bilinciyle görevlerini sürdürmektedir.

Kaaynak: dünya bülteni



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER