Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İBB otobüslerine ne oluyor?

İBB’ye ait ulaşım araçlarında ortaya çıkan aksamaların sebebi ne? Kaynak: İBB otobüslerine ne oluyor?

İBB otobüslerine ne oluyor?

Bir zamandır İETT’ya ait hizmetlerde yaşanan aksamalar İstanbulluların mağduriyetler yaşamasına sebep oluyor. Yolcular tarafından itilerek yolun kenarına çekilen otobüs görüntüleri hala hafızalarda taze!

e-wpgmdxiaw-ohn.jpg

İBB Meclisi’nde konu ile alakalı olarak birbirini suçlayan CHP ve AK Parti gruplarının tartışmaları sorunu ortadan kaldırmıyor. Netice olarak İETT’nin otobüs, metrobüs ve tramvay hatlarında aksama ve kazalar had safhada acilen çare bekliyor.

Doğal olarak İBB yönetimini elinde tutanların bu soruna bir çare üretmeleri gerekirken yeni hadiseler yaşanmaya devam ediyor. İETT’nin en önemli hatlarından 500T’lerde yaşanan aksamalar da uzun sıraların oluşmasına sebep olurken geçtiğimiz gün yine bir otobüsten dumanlar yükseldi.

 

Sarıyer’de yaşanan hadisede otobüsten dumanlar yükselirken bakımsızlıktan kullanılamaz hale geldiği iddia edildi. Dumanlar yükselerek ilerlemeye çalışan otobüs hakkında yetkililerden bir açıklama yapılmadı.

Sorumlusu kim olursa olsun çözüm bekleyen bir soruna karşı Ekrem İmamoğlu’nun nasıl bir önlem aldığı muğlak. İETT’deki arızalar hakkında topu karşı tarafa atan açıklamaların dışında tatmin edici bir açıklama dahi yapılmaması yaşanan aksamaların ne kadar farkında olunduğu sorusunu gündeme getiriyor!

 

e-zahaevkasilhz.jpg

e-oefo0xsaemdko.jpge-jmpsax0aigfaf.jpg

e-lxbegxiaikwth.jpg

Kaynak: Haksözhaber



Anahtar Kelimeler: otobüslerine oluyor?

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER