Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İBB çalışanı Fatma Yavuz, iftira ile hedef gösterildi

İBB’nin İnanç Masası’nda görevli olan Fatma Yavuz isimli bir vatandaş, Takvim Gazetesi’nce hedef gösterildi.

İBB çalışanı Fatma Yavuz, iftira ile hedef gösterildi

Bir tarafı Türk, bir tarafı Ermeni olan Yavuz’un Saddam Hüseyin tarafından gerçekleştirilen Halepçe Katliamı’nı kastederek "Bu nasıl bir halk böyle? Bir halkın tarihinde en fazla bir, bilemedik iki soykırım olur, bu kadar acımasızca, periyodik nasıl katledilir insanlar? Anlayamıyorum gerçekten" sözleriyle paylaştığı tweet, Türkiye’ye soykırım iftirası attığı şeklinde haberleştirildi.

Yavuz, kendisi hakkında yapılan hedef gösterici habere tepki göstererek ‘Bak Takvim Parçası! Ben bu ülkeye aşığım, Türk düşmanı olmam mümkün değil çünkü Türk'üm’ diye yazdı.

YAVUZ’UN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

 

Bu bir "güvercin tedirginliği" yazısıdır! Birkaç gündür insafsız saldırıların hedefi oluyorum. Bu ahlaksızlığa susarak yanıt vermeyeceğim, aksine haykıracağım.

Bu sefer kimse duymadık, yetişemedik, bilemedik diyemeyecek!

Onlara cevap verme diyen dostlarıma saygı duymakla beraber katılmadığımı ifade etmek istiyorum. Bu topraklarda her haklıya sus tavsiyesi verilmesini eleştiriyor ve kabul etmiyorum. Susmayacağım!

Bu iş birkaç trolün siyasi rant için yaptığı kötü ödev seviyesini çoktan aştı. Bu manşetin bu ülkede ne anlama  geldiğini herkes gayet iyi biliyor. Rahmetli

Hrant Dink'e da aynı itibarsızlaştırmayı yapıp katillere hedef yaptılar. Görüyorum ki bir arpa boyu yol almamışız.

Boş ver demeyin kalbinizi kırarım. Neyi boş vereyim? Bu ülkedeki en trajik cinayetler paçavra gazetelerin, ahlaksız trol kalemlerin hedef göstermesi ile işlenmedi mi?

Ne olması gerekiyor ciddiye almam için? Takvimin değil de New York Times'ın manşet atması mı? Şunu bilin ki bu işler hep ucuz insanlara, ucuz tetikçilere havale edilir. En saçma hedef göstermeler can alır bu ülkede.

Bak Takvim Parçası! Ben bu ülkeye aşığım, Türk düşmanı olmam mümkün değil çünkü Türk'üm. Ermeniliğim Hrant'ın hikayesinin peşinden giderken yüklendiğim bir gönül kimliğidir. Bir daha bu ülkede Hrantlar ölmesin diye çaba göstermenin bir ifadesidir.

Müslümanlığıma gelince; Benim kimliğimi Allah'ın adaleti emrettiğine olan imanım inşa etti.Beni tanıyan herkese sorun,beş vakit namaz kılan,oruç tutan,ritüellere titizlikle bağlı olan bir Müslüman olduğumu söyleyecektir.Kimse Türklüğümü,Müslümanlığımı sorgulayamaz.Haddinizi bilin!

Zaten bunu yapanların birazcık vicdanını olsaydı Noel'e katıldığım görüntüyü alıp abuk subuk şeyler yazarken bir önceki iletide cuma namazında olduğumu görür bir düşünürdü. Ben bin yıllık medeniyetin mirasçısı olan bir coğrafyanın evladıyım. Sadece kendi inancına değil, bütün inançlara saygı göstermenin, sevinçlerini, üzüntülerini paylaşmanın medeniyetin asgari  gereği olduğunu bilecek görgüye sahibim. Bu açıdan her inanca, her kültüre saygı işle yaklaşır, anlamaya çalışır, güzel ilişkiler kurarım ama sadece kendi inancımın gereği olana taparım.

Tapmak ile paylaşmak arasındaki farkı gayet iyi bilirim. Yüzlerce yıl birlikte hayatı paylaşmış insanları kimlerin, ne amaçla  noel baba bıçaklayacak hale getirdiğini de gayet iyi bilirim. Ben dinimi, dinini iktidarının arsası yapanlardan değil Yunus'laran öğrendim: YARADILANI SEVERİM YARADAN'DAN ÖTÜRÜ...



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


davut mülayim
7.01.2022 13:28:28
her dönem misyonlarına uygun davranış gösterenleri corumdan,maraştan,sivastan, ankara gar katliamından vb. katliamlardan ya da provokasyonlardan hatırlarız...vicdanları yoktur, her türlü namussuzluğu muteber insan kisvesiyle işlerler. bu günde yüreği sevgi ve dostluk dolu güzel bir insanı linç kampanyasına giriştiler, neden? aşağılık herifler akılları sıra İBB çalışanları üstünden İmamoğlu'nu itibarsızlaştıracaklar...tezgahı kuran soylunun patronu, ne istiyor? küresel patronunun verdiği misyonu tamamlamak...o zamana kadar her ülke evladı kendini cesurca savunmalı...

YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER