Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

HUSİLERDEN SUUDİ ARABİSTAN´A FÜZE SALDIRISI

Yemen´de Husiler, Suudi Arabistan´ın sınır kenti Necran´a füze saldırısı düzenledi. Çöl arazisine düşen füze, can ya da mal kaybına neden olmadı.

HUSİLERDEN SUUDİ ARABİSTAN´A FÜZE SALDIRISI

Suudi Arabistan resmi televizyonu İhbariyye´de yer alan habere göre, Koalisyon Güçleri Sözcüsü Turki el-Maliki, Yemen topraklarından Necran kentine iki roket fırlatıldığını, bunlardan birinin başarısızlıkla sonuçlanarak Yemen topraklarına dönerek düştüğünü, diğerinin ise Necran´da bir çöl arazisine isabet ettiğini duyurdu.

Maliki, Husiler tarafından düzenlenen bu saldırının, İran rejiminin Husilere desteğini sürdürdüğünü ispatladığını belirtti. 

Öte yandan, Husilere ait "El-Mesire" televizyon kanalında yayımlanan haberde ise "Suudi Arabistan´ın Necran kentinde ve Asir bölgesinde bazı askeri üslere balistik füzelerle saldırı düzenlendiği" ileri sürüldü.

SAYI 149´A ULAŞTI

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin Yemen´de meşru yönetime destek olmak amacıyla askeri operasyon başlattığı 26 Mart 2015´ten bu yana Suudi Arabistan´ın farklı bölgelerine atılan füze sayısı 149´a yükseldi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER