Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hüseyin Çapkın cezaevinden çıktı!

Tahliye edilen Eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Mehmet Ağar sorusuna ne yanıt verdi?

Hüseyin Çapkın cezaevinden çıktı!

FETÖ´nün mülkiye yapılanmasında duruşma savcısı tutuklu sanıklar eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın´ın meslektaşı olan diğer sanıklarla telefon irtibatı olmasının örgüt içi irtibat olarak değerlendirilemeyeceğini belirterek tahliye talep etti.

Mahkeme heyeti yaklaşık bir saatlik aranın ardından kararını açıkladı. Heyet, sanıklar eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, eski İstanbul Vali Yardımcısı Haluk Nadir, eski Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ve Eski Mülkiye Başmüffettişi ve İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Genel Sekreteri Yılmaz Kurt´un tahliyesine karar verdi. Sanıklardan Hüseyin Çapkın hakkında ev hapsi kararı da veren heyet, diğer sanıklar hakkında yurtdışına çıkış yasağı koydu. Çapkın´ın tahliyesi kararına mahkeme başkanının muhalefet şerhi koyduğu belirtildi.

CEZAEVİNDEN ÇIKTI

Kararın ardından; eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi´nden saat 23.20 sıralarında salıverildi.

SARILIP HASRET GİDERDİLER

Silivri Cezaevi´nden minibüsle Kınalı gişelerine getirilen Çapkın´ı eşi Nurten Çapkın karşıladı. Çapkın, eşine sarılarak hasret giderdi.

MEHMET AĞAR SORUSUNA YANIT

Cezaevi çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çapkın "Tahliye olduk başka söyleyecek bir şeyim yok." dedi.

Mehmet Ağar´ın kendisine kefil olduğu çeklindeki soruya ise Çapkın "Kefalet yok. Kendisi sağolsun. Kim ne biliyorsa onu söyledi.Bizim kim nasıl tanıyorsa onu söyledi." şeklinde cevap verdi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER