Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hulusi Akar'dan sınırdaki birliklere ziyaret

Bakan Akar, sınırdaki birlikleri ziyarette yaptığı açıklamada, "İdlib'te bulunan hiçbir gözlem noktasını boşaltmayacağız" dedi.

Hulusi Akar

Sınırdaki birliklere sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Milli Savunma Bakanı Akar, burada yaptığı açıklamada, "İdlib'te bulunan hiçbir gözlem noktasını boşaltmayacağız" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK komuta kademesi, İdlib’deki gelişmelerin ardından Suriye sınırının sıfır noktasında birlik komutanları ile bir araya geldi.

Bakan Akar, yaptığı açıklamada, "(İdlib) Hiçbir şekilde ateşkes sağlanmasına yönelik görevlerini kahramanca yapan 12 gözlem noktasını boşaltmayacağız, buradan çıkmayacağız." dedi.

"Gözlem noktalarımız bu konuda talimatlıdır." ifadelerini kullanan Akar, "Herhangi bir şekilde kendilerine saldırı, taciz olduğu takdirde tereddütsüz karşılık verecekler." şeklinde konuştu.

19-12/29/1-1577602936.jpg

LİBYA TEZKERESİ

Bakan Akar, Libya tezkeresi ile ilgili de "TSK, ülkemizin hak ve menfaatlerini korumak için yurt içinde ve sınır ötesinde nerede görev verilirse yapmaya hazır." dedi.

19-12/29/2-1577602950.jpg

 

İdlib iki ateş arasında

İdlib iki ateş arasındaSuriye rejimi ve destekçisi Rusya’nın aralık ayı ortasından bu yana yoğun saldırılar düzenlediği İdlib’deki insani durum...

 

İdlib\'deki askeri operasyonlar protesto edildi

İdlib'deki askeri operasyonlar protesto edildiSuriye'nin İdlib bölgesindeki askeri operasyonları protesto eden ÖZGÜR-DER üyeleri ile bir grup Suriyeli, Rusya'nın İstanbul...



Anahtar Kelimeler: Hulusi ' sınırdaki birliklere ziyaret

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER