Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hulusi Akar´dan F-35 açıklaması

Milli Savunma Bakanı Akar F-35 projesine ilişkin, "Hakkımızı, hukukumuzu korumak kaydıyla görüşmeler devam ediyor, önümüzdeki günlerde bu durum şekillenecek" dedi.

Hulusi Akar´dan F-35 açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kosova´daki resmi temaslarının ardından Prizren´e geçti. Burada Kosova Türk Temsil Heyet Başkanlığını ziyaret eden Bakan Akar, Türkiye´ye teslim edilmesi beklenen F-35 savaç uçakları hakkında bigi verdi.

Bakan Akar konuyla ilgili şunları kaydetti:

"Biz de bu çalışmanın 8 ortağından biriyiz. Bugüne kadar buraya ciddi miktarda para verdik, bütün sorumluluklarımızı yerine getirdik. Bu doğrultuda vardığımız anlaşma çerçevesinde dördüncüsü bugün olmak üzere üç uçak teslim edildi. Üçü teslim edildi, dördüncüsü de bugün teslim edilecek. Bizim orada pilotlarımız var. 4 pilotumuz uçuş eğitimlerini, iki pilotumuz ise hazırlık görevlerini yapıyor. Bakım personeli astsubaylarımız var. Onlar da eğitim görüyorlar. Durum bu. Bunun dışındakiler bazı rivayetler. O rivayetleri bir tarafa bırakın, şu andaki durum bu. Bu çerçevede münasebetlerimizi sürdürmeye çalışıyoruz. Hakkımızı, hukukumuzu korumak kaydıyla görüşmeler, temaslar devam ediyor, önümüzdeki günlerde bu durum şekillenecek."
 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Hulusi Akar açıklaması

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER