Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hükümetin transfer girişimleri tepki çekiyor: Belediye başkanları bir bir Ak Parti’ye katılıyor

Ak Parti’nin 100 belediye başkanının kendilerine katılacağını açıklamasının ardından birçok belediye başkanının partilerinden istifa ettiği haberleri gelmeye başladı

Hükümetin transfer girişimleri tepki çekiyor: Belediye başkanları bir bir Ak Parti’ye katılıyor

Ak Parti’nin 100 belediye başkanının kendilerine katılacağını açıklamasının ardından birçok belediye başkanının partilerinden istifa ettiği haberleri gelmeye başladı.

Muhalefet liderleri ise tepki göstererek bunun baskı ve yıldırma politikaları sonucu olduğunu savunuyorlar.

Saadet Lideri Temel Karamollaoğlu da bunlardan bir tanesi. Karamollaoğlu, Yakında 100 tane belediye AK Parti'ye geçiyormuş. Vay canına! Nasıl olmuş bu iş? Belediye başkanı diyor ki 'Kusura bakma, ben mecburum bunu yapmaya. Bu beni utandırıyor ama mecburum. Borcu ödeyemiyorum, benden önceki belediye bunu başıma bela etmiş. Hükümet de diyor ki gel benim yanıma ben öderim.'Bu hakikaten haysiyetsizlik ya! Bir de bununla övünüyorlar. Böyle bir mantık olur mu ya? Ülke böyle yönetilir mi? Bunun adına demokrasi denir mi? Buna insanlık denilir mi? Belediye başkanlarının 100 tanesi geçecekmiş! İktidar partisine geçmeleri belki sağlanır ama ben inanıyorum ki samimi olan herkes bundan dolayı bu iktidara hınç besler’ ifadeleriyle hükümeti eleştiriyor.

Saadet’li Başkan Ak Parti’ye geçti

Son olarak Sakarya Pamukova’nın Saadet Parti’li belediye başkanı Güven Övün, Ak Parti’ye katılma kararı aldı. Daha önce Saadet Partisi’nde kalacağı yönünde açıklamalar yapan Övün’ün transferinde yapılan lobi çalışmalarının etkili olduğu iddia ediliyor.

Saadet Partisi’nin Sakarya Akyazı’daki belediye başkan adayı Selman Demirtaş şu sözlerle tepkisini dile getiriyor:

‘Güven Övün, Pamukova’da aday adayı olmaya kalktığında FETÖ’cülük iftirası ile kapının önüne koyuldun. Partinden bir yetkili bile çıkıp sana sahip çıkmadı. Herkesin senden köşe bucak kaçtığı bir zamanda Saadet Partisi sana sahip çıktı. Kapısını gönlünü açtı. Şimdi duydum ki sana sahip çıkanlara sırt çevirip iftira edenlerin yanına dönmüşsün. Belki tehdit edildin. Ne olduğunu bize meçhul. Ama adamlık her her şartta sadık kalmayı gerektirirdi. Bu dava bedel ödeye ödeye bu günlere geldi. Zayıf karakterlilerle yol yürünmeyeceğini bir kez daha gördük. Okşayan elin kıymetini bilmeyenler tekmeleyen ayağı öpenler. Güle güle.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER