Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hükümete sert tepki! "Bir de milletle dalga mı geçiyorsunuz?"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti'yi ekonomi konusunda hedef alırken çok sert sözler sarf etti.

Hükümete sert tepki!

Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, haftalık değerlendirme toplantısında açıklamalarda bulundu. Gelecek Partisi’nin gündeme ilişkin görüş ve önerilerini kamuoyuyla paylaşan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti'ye sert eleştiriler yöneltti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, ekonomiye ilişkin yapmış olduğu açıklamalarda dikkat çeken sözler sarf etti. Hükümete ekonomi konusunda yüklenen Davutoğlu, "Bu milletin aşını alıyorsunuz, emeğini yok ediyorsunuz, birikimlerini eritiyorsunuz. Bütün bunları yapıyorsunuz, yetmiyor bir de bu yalanlarla milletle dalga mı geçiyorsunuz?" diye konuştu.

Ahmet Davutoğlu'nun açıklamalarından bir bölüm şu şekilde:

"Her konuşmalarında Türkiye ekonomisinin nasıl uçtuğu, nasıl büyüdüğü, nasıl dünyanın kıskandığı bir ekonomi olduğunu tekrarlamaktalar. Bu milletin aşını alıyorsunuz, emeğini yok ediyorsunuz, birikimlerini eritiyorsunuz. Bütün bunları yapıyorsunuz, yetmiyor bir de bu yalanlarla milletle dalga mı geçiyorsunuz? Siz “Türkiye dünyada en fazla büyüyen ekonomi” dediğinizde İstanbul’da işsiz kalmış Mehmet meseleyi anlamıyor mu zannediyorsunuz.Siz “Türkiye dünyanın ilk on ekonomisi arasına iki yıl içinde girecek” dediğinizde Diyarbakır’da evinde aş kaynatamayan Ayşe anlamıyor mu zannediyorsunuz. Siz “bütün dünya bizim ekonomimizi kıskanıyor” dediğinizde Ankara’da ay sonunu zor getiren Fatma’nın size acı acı gülümsemediğini mi zannediyorsunuz. Biz bu işte bir” arıza var” derken boşuna demiyoruz. Arıza ne memleketin evlatlarında, ne de Allah vergisi kaynaklarımızda. Arıza tam da sizin ciddiyetsiz ve liyakatsiz bakanlarınızda, milleti hafife alan kibrinizde. Milletin aklıyla dalga geçen yalanlarınızda. Arıza sizin ucube Cumhurbaşkanlığı sisteminizde. Gazetelerinizle, TV’lerinizle, papağana dönmüş sözde gazetecilerinizle vatandaşın dünyasından başka bir dünya icat edebilirsiniz"



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER