Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hükümet ekonomiyi LGBT hayranlarına mı teslim edecekti?

2018 yılında hükümetin ülke ekonomisini yönetmek için anlaştığı McKinsey kuruluşu resmi hesaplarından LGBT sapıklığına destek veren içerikler paylaştı.

Hükümet ekonomiyi LGBT hayranlarına mı teslim edecekti?

Ekonomide kötü gidişat nedeniyle 2018 yılında Hazine ve Maliye Bakanlığı ‘’Yeni Ekonomik Program’’ açıkladı. Bu programda esas hedef kamu harcamalarında tasarruf sağlamak ve yeni ek gelir kaynakları oluşturmaktı. Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak programın icra edilmesi için o güne kadar Türkiye’de toplum tarafından pek bilinmeyen bir kuruluşla ABD kökenli McKinsey & Company özel danışmanlık şirketi ile anlaştıklarını duyurdu.

Bakan Albayrak’ın McKinsey ile anlaştıklarını New York’ta Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından düzenlenen 9. Türkiye Yatırım Konferansı’nda yaptığı kouşmada, “Yeni program bünyesinde kurulan Maliyet ve Dönüşüm Ofisi için uluslararası yönetim şirketi McKinsey ile çalışmaya karar verdik. 16 bakanlıktan temsilcilerin bulunduğu bu ofis, tüm hedeflerimizi ve sonuçlarımızı her çeyrekte kontrol edecek” ifadeleri ile açıklamıştı.

Anlaşmanın şartları ile ilgili pek detay verilmemişti. ABD merkezli hatta ABD istihbarat örgütü CIA ile çalışma yürüten McKİnsey şirketinin Türkiye ekonomisinde kontrol edici bir mekanizma haline getirilmesi toplumda büyük tepkiye neden olmuştu. Bakan Albayrak’ın bu açıklamasının üzerinden 10 gün geçtikten sonra toplumdan ve siyasetçilerden gelen ciddi tepkilerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla anlaşmanın iptal edildiği ortaya çıktı…
Bu olayın üzerinden yaklaşık iki yıl geçtikten sonra Bakan Albayrak’ın ülke ekonomisini denetletmek istediği McKinsey şirketi büyük bir skandala imza attı.
McKinsey Şirketi cinsel sapıklığın meşru hale getirmek istenildiği LGBT haftası nedeniyle sosyal medya hesapları üzerinden bu rezalete destek vermeye başladı.

LGBT paçavraları şirketin resmi sosyal medya sayfalarının örtüsü haline getirildi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER