Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

HÜDA PAR Genel Sekreteri Demir'den ittifak açıklaması!

K24 yayınına katılan HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hür Dava Partisi Zekeriya Yapıcıoğlu görüşmesi sonrası gündeme gelen ittifak iddialarını değerlendirdi.

HÜDA PAR Genel Sekreteri Demir

Demir konuya ilişkin açıklamasında, “İttifaka katılıp katılmayacağımız konusunda bir şey diyemem ama görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmelerimiz henüz sonuçlanmadı. Bunların nasıl sonuçlanacağı ise belirsiz. Görüşmelerde bir sorun da yok ittifakla sonuçlanabilecek bir gelişme de yok.” dedi. 

Kürt meselesinin çözümü konusundaki tutumlarının herkesçe bilindiğini belirten Demir, “Bunu Türkiye Devleti de cumhurbaşkanlığı da biliyor. Bu konuda bize bir tavsiye veya eleştiride bulunamazlar. Onlar da biliyor ki nereye gitsek bu sorunu gündeme getireceğiz. Parti programımızın en önemli konularından biridir Kürt sorununun çözümü. Cumhur İttifakı’na katılsak dahi şu ana kadar Kürt sorununun çözümü konusunda ne dediysek, onları ifade etmeye devam ederiz” ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Genel Sekreteri Demir, “İttifaka katılmamız çözümü dile getirmemiz hususunda bizden bir şey eksiltmez, hatta elimizi güçlendirebilir. Sesimizi daha çok yükseltebiliriz, (Kürt sorununa) daha çok sahip çıkabiliriz” şeklinde konuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER