Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

HÜDA PAR- AK Parti görüşmesi sona erdi! Kurtulmuş ve Yapıcıoğlu'ndan önemli açıklamalar!

AK Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş ile Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, HÜDA PAR Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Toplantının ardından basın açıklaması yapıldı.

HÜDA PAR- AK Parti görüşmesi sona erdi! Kurtulmuş ve Yapıcıoğlu

AK Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş ile Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, HÜDA PAR Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Görüşmeye ilişkin açıklama yapıldı. 

Numan Kurtulmuş'un açıklamalarından öne çıkanlar;

Bu iadeyi ziyarettir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığına destek açıklamaları nedeniyle teşekkür ediyoruz. Pazarlıktan ziyade ortak ilkeler etrafında konuşuyoruz. Önümüzdeki günlerde netleştiğinde sizlerle paylaşılacak. 

İlk gündemimiz yaraların sarılması. Milletimiz can derdinde. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Müzakerelerden milletimizin hayrına olumlu sonuçlar çıkacağını düşünüyorum. 

Zekeriya Yapıcıoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar;

Ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. 6 Şubat tarihli depremde yaklaşık 50 bine yakın  insanımızı kaybettik. 10 vilayette ciddi yıkımlar var. Çevremizde devam eden  savaşlar var. Memleket zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte önümüzdeki seçimlerin çok önemli olduğu, bu ateşten çıkmak için çok dikkatli olunması gerektiğini herkes biliyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sayın Erdoğan'ın destekleyeceğimizi açıklamıştık. Parlamento seçimlerine de birlikte girme konusunda, birlikte hareket etme konusunda prensip olarak bir problem yok. Fakat bunun nasıllığıyla ilgili detaylarda henüz bir netleşme yok. İnşallah onlar netleşirse onu da kamuoyu ile paylaşırız. Gizli saklı üstü örtülü pazarlıklar olarak algılanmasın açıklamanın gecikmesi. Bizim önceliğimiz milletimizin menfaatidir, memleketimizin selametidir. İnşallah bu menfaate en uygun olanı, bu müzakerelerimizi bir sonuca ulaştıracağız ve sonuca ulaştığı zaman da bunu açıklıkla paylaşacağız.

 

Kaynak: dogruhaber.com.tr



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER