Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

HÜDA PAR GENEL BAŞKANLIĞINA MEHMET YAVUZ GETİRİLDİ

HÜDA PAR Genel Başkanlığından istifa eden Zekeriya Yapıcıoğlu´nun yerine vekâleten partinin sözcüsü Mehmet Yavuz getirildi.

HÜDA PAR GENEL BAŞKANLIĞINA MEHMET YAVUZ GETİRİLDİ

Zekeriya Yapıcıoğlu´nun Diyarbakır´dan bağımsız milletvekili adayı olması nedeniyle istifa ettiği HÜDA PAR Genel Başkanlığına partinin Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz getirildi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz başkanlığında bu gün gerçekleşen Genel İdare Kurulu toplantısında oy birliğiyle Mehmet Yavuz, HÜDA PAR Genel Başkanlığına seçildi.

Konu hakkında açıklama yapan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, olağanüstü kongre yapılana kadar genel başkanlığa vekâlet etmek üzere Mehmet Yavuz´un seçildiğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili kararlarının da kısa bir süre sonra Yavuz tarafından açıklanacağını söyleyen Yılmaz, "Dün itibariyle Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu Diyarbakır´dan bağımsız aday olmak için Genel Başkanlık görevinden istifa etmiştir. Genel İdare Kurulumuz bugün toplandı. Bu toplantıda istifanın kabulüne karar verildi. Olağanüstü kongre yapılana kadar Genel Başkanlığa vekâlet etmek üzere Genel Başkan Yardımcılarımızdan Sayın Mehmet Yavuz tayin edilmiştir. Mehmet Yavuz Genel Başkanlığa vekâlet edecektir. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili karar ve görüşümüzü de Mehmet Yavuz Bey kısa bir süre sonra kamuoyuyla paylaşacaktır." şeklinde konuştu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcüsü görevini yürüten Mehmet Yavuz, Partisinin İstanbul 2. Bölge 1. Sıradan Milletvekili Adayı olarak seçim çalışmalarına devam ediyor.

Hafif ticari araç uçuruma yuvarlandı: Biri ağır 3 yaralı

Hafif ticari araç uçuruma yuvarlandı: Biri ağır 3 yaralı
 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER