Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hezimetin izleri sürüyor: İşgalcilerin psikolojisi bozuldu

Siyonist İsrail rejimi güçlerinin “Kudüs’ün Kılıcı” operasyonunda aldığı ağır darbelerin yankıları devam ediyor

Hezimetin izleri sürüyor: İşgalcilerin psikolojisi bozuldu

Siyonist İsrail rejimi güçlerinin “Kudüs’ün Kılıcı” operasyonunda aldığı ağır darbelerin yankıları devam ediyor.

Filistin direnişinin, İsrail işgal altındaki toprakları füze yağmuruna tuttuğu operasyonlarının ardından işgalcilerin yaşadıkları bölgelerde psikolojik tedavi talebinde bulunanların sayısında büyük bir artışın yaşandığı öğrenildi. Müslümanların attığı füzelerin işgalcilerde panik ve travma vakalarına yol açtığı belirtilirken psikolojik tedavi talebinde bulunanların çoğunun Gazze’ye yakın yerlerde yaşayanlar olduğu kaydedildi.

İşgalci İsrail rejiminin işgal altındaki Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’da Ramazan ayında ibadet edenlere saldırması ve Şeyh Cerrah Mahallesi’nde ikamet eden Filistinlileri zorla evlerinden çıkarma girişiminde bulunmasının ardından Filistin direnişi “Kudüs’ün Kılıcı” isimli operasyonu başlatmıştı. Söz konusu operasyon kapsamında İsrail rejimine tarihinin en zor günlerini yaşatan Filistin direnişi, işgal altındaki toprakları füze yağmuruna tutmuştu. İsrail’in tarihi bir mağlubiyet yaşadığı sürecin sonucunda Gazze ile işgalci İsrail rejimi arasında Mısır arabuluculuğunda ateşkes anlaşmasına varılmıştı.

FÜZE KORKUSUNDAN PANİK VE TRAVMA YAŞIYORLAR

İsrail rejimi güçlerinin “Kudüs’ün Kılıcı” operasyonunda aldığı ağır darbelerin yankıları devam ediyor. Filistin direnişinin, İsrail işgali altındaki toprakları füze yağmuruna tuttuğu operasyonun ardından işgalcilerin yaşadıkları bölgelerde psikolojik tedavi talebinde bulunanların sayısının ciddi bir artış gösterdiği ifade edildi. “Kudüs’ün Kılıcı” operasyonunda İsrail işgali altındaki topraklarda yaşanan yaralanmaların çoğunun panik ve travma vakalarına yol açtığı belirtilirken psikolojik tedavi talebinde bulunanların çoğunun Gazze’ye yakın yerlerde yaşayanlar olduğu kaydedildi. Konuya ilişkin olarak net sayılar paylaşılmazken tedavi talebinde bulunanlara evlerinde tedavi sağlanması için harekete geçildiği bilgisi oluşan tabloya dair ipucu veriyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER