Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

HENİYYE: ÖZGÜRLÜK FİLOSU BÜYÜK ÖLÇÜDE AMACINA ULAŞTI

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birim Başkan Yardımcısı ve eski Filistin Başbakanı İsmail Heniyye, Özgürlük Filosu-3´ün vermek istediği mesajın Gazze´ye ulaştığını belirterek, Özgürlük Filosu´nun engellenmesine rağmen önemli hedeflerini gerçekleşti

HENİYYE: ÖZGÜRLÜK FİLOSU BÜYÜK ÖLÇÜDE AMACINA ULAŞTI

HENİYYE: ÖZGÜRLÜK FİLOSU BÜYÜK ÖLÇÜDE AMACINA ULAŞTI

 

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birim Başkan Yardımcısı ve eski Filistin Başbakanı İsmail Heniyye, Özgürlük Filosu-3´ün vermek istediği mesajın Gazze´ye ulaştığını belirterek, Özgürlük Filosu´nun engellenmesine rağmen önemli hedeflerini gerçekleştirdiğini, işgalcinin gerçek yüzünü ortaya çıkardığını ve Gazze kuşatmasını gündeme taşıdığını söyledi.

Siyonist işgal rejiminin Özgürlük Filosu-3´e karşı korsanca eylemini sert bir dille eleştiren Heniyye ?bu korsanca eylem, işgalcinin uluslararası hukuku çiğneyen politikalarını bir kez daha gün yüzüne çıkardığı gibi, Gazze´ye yönelik deniz dolaşım özgürlüğüne karşı terörist tutumunu hâlâ sürdürdüğünü de gösterdi? dedi.

Heniyye, işgal rejiminin bölgede oldukça dengeli bir siyaset izleyen ve herkes tarafından kabul gören El-Merzuki gibi şahsiyetleri tutuklamasının, diplomatik teamül ve uluslararası örf açısından bu rejimin ne kadar alçaldığını bütün dünyaya gösterdiğini ifade etti.

Dün sabah korsan bir saldırıyla Gazze´ye ulaşmaya çalışan Marianne gemisine el koyan işgal güçleri gemiyi Ashdod Limanı´na götürdüler. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER