Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hanefi Avcı'dan Sezgin Baran Korkmaz yorumu: Rahatsız edecek

Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, geçtiğimiz günlerde Avusturya'da tutuklanan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'a ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hanefi Avcı

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'in yayınladığı videolarla gündeme gelen ve Habertürk eski sunucusu Veyis Ateş'in kendisinde 10 milyon euro istediği yönündeki iddiaları ve yayınlanan ses kaydı ile tartışılmaya devam eden firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz geçtiğimiz günlerde Avusturya'da Amerika Brleşik Devletleri'nin talebi üzerine tutuklandı. 

Hem ABD'nin hem de Türkiye'nin iade talebinde bulunduğu Korkmaz'a ilişkin tartışmalar ise sert şekilde devam ediyor. 

''TÜRKİYE'Yİ RAHATSIZ EDECEK''

Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, RS FM’de Ali Çağatay’la Seyir Hali programında Sezgin Baran Korkmaz'ın yakalanmasına ilişkin, konuşulacak çoğu şeyin Türkiye'yi rahatsız edeceğini söyledi. Avcı, Korkmaz'ın Türkiye için Rıza Zarrab’a benzer bir durum oluşturabileceğini de sözlerine ekledi. Advertisement

Avcı, olayla ilgili olarak, ''Zamanında Türk yargı sistemi harekete geçerek bu soruşturmaları yapsaydı ve insanların ifadelerini alsaydı bunlar çok önemli delil haline dönüşebilirdi. Kendi yapmadığı için bu sefer yabancı yargının soruşturmayı yönlendireceği hale dönüşüyor. Zarrab ile ilgili de birçok iddia vardı. Soruşturma açsaydı ve ifadesini alsaydı bu ifadeler delildi. Daha sonra alınacak farklı ifadeler bizi fazla sıkıntıya sokmayabilirdi. Şimdi Sezgin Baran Korkmaz’da da aynı şey meydana gelecek ve konuşulacak çoğu şey Türkiye’yi rahatsız edecek'' diye konuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER