Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

HAMAS’ın Gazze lideri, işgalcilere yıkıntılar arasında tebessümü ile mesaj verdi

İşgalci İsrail rejimi tarafından bombalanan evinde poz veren HAMAS’ın Gazze lideri Yahya es-Sinvar yüzündeki tebessümle adeta Filistin direnişinin başarısının sırrını açıkladı.

HAMAS’ın Gazze lideri, işgalcilere yıkıntılar arasında tebessümü ile mesaj verdi

İşgalci İsrail rejimi tarafından bombalanan evinde poz veren HAMAS’ın Gazze lideri Yahya es-Sinvar yüzündeki tebessümle adeta Filistin direnişinin başarısının sırrını açıkladı. Öte yandan Sinvar’ın kendisine yönelik suikast tehdidine karşın Gazze sokaklarında rahatça dolaşması da dikkat çekti. Gazze’nin işgalci İsrail rejimi karşısında yazdığı direniş destanının önemli isimleri arasında yer alan HAMAS’ın Gazze lideri Yahya es-Sinvar, İsrail rejiminin suikast listesinde bulunuyor. İşgal güçlerinin hedefleri arasında yer aldığı bilinen ve son süreçte evi bombalanan Yahya es-Sinvar, her şeye rağmen İsrail’e meydan okuyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısının ardından evinin yolunu tutan Sinvar’ın rahat tavırları dikkat çekti. “İsrail’den korkmuyorum ve evime yaya döneceğim” ifadelerini kullanan Sinvar, Gazze sokaklarında elini kolunu sallayarak dolaştı.

FİLİSTİN’DE ÇOK ŞEY ANLATAN KARE

HAMAS’ın Gazze lideri Yahya es-Sinvar’ın vermiş olduğu bir diğer kare de gündem oldu. İsrail rejimi tarafından bombalanan evine giden Sinvar, yıkıntılar arasındaki bir koltuğa oturdu. Sinvar’ın yüzündeki tebessüm ile verdiği poz dikkat çekerken söz konusu fotoğraf işgalci İsrail rejimine mesaj olarak yorumlandı. Yahya es-Sinvar’ın yıkıntılar içerisinde verdiği fotoğraf sosyal medyada da çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

DİRENİŞİN PSİKOLOJİSİ İYİ DURUMDA

HAMAS’ın Gazze lideri Yahya es-Sinvar’ın gerek İsrail’in olası saldırılarından çekinmeksizin Gazze’de rahatça dolaşması gerekse de işgalci İsrail rejimi tarafından bombalanan evinde çekildiği fotoğrafla mesaj vermesi direnişin psikolojik olarak üst seviyede olduğunu gösterdi.’ Kudüs’ün Kılıcı’ı isimli operasyonda İsrail rejimine karşı üst düzey bir mücadele veren Filistin direnişinin moral noktasında üst seviyede olması da sevindirici bir gelişme olarak yorumlandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER