Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hamas Yüzyılın Anlaşması Planına Karşı Gazze'de Gösteriler Düzenledi

Hamas Yüzyılın Anlaşması Planına Karşı Gazze

Filistin Enformasyon Merkezi'nden
Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) dün (30 Ocak Perşembe) gece yatsı namazından sonra ABD Başkanı Trump'ın Filistin davasını tarihe gömmek amacıyla hazırlamış olduğu Yüzyılın Anlaşması planına karşı Gazze'nin değişik bölgelerinde geniş katılımlı gösteriler düzenledi.

Gösterilere binlerce kişi katıldı ve ABD'nin siyonist işgal rejiminden yana tutumunu ve Trump'ın Yüzyılın Anlaşması planını eleştiren pankartlar taşıdılar.

Gazze şehrinde yapılan gösteride konuşma yapan, Hamas'ın ileri gelenlerinden Tahir En-Nunu Filistin halkının, direnişinin ve canlı güçlerinin Trump'ın planının geçmesine müsaade etmeyeceklerini ve bu planın hayata geçirilemeyeceğini belirtti.

En-Nunu, Kudüs'ün ümmetin ve Filistin'in incisi olduğunu, boyunlarının, canlarının ve kalplerinin ışığının onun önünde durduğunu belirterek bu anlaşmanın hayata geçirilmesi için çalışan herkesin tarih kayıtlarına ebedi olarak hain yazılacağını ifade etti.

En-Nunu konuşmasında; "Halkımızın birliği bu planın başarısız çıkarılması yolunda atılan ilk adımdır" diyerek bu planın başarısı olması için pratiğe dönük derli toplu çalışma programları hazırlanması çağrısında bulundu.

İlgili konular
Yarın Düzenlenecek Ezici Öfke Cuması Gösterileri İçin Çağrılar

Gazze'de Basın Mensupları Yüzyılın Anlaşması Planını Protesto Etti

"Kötü Anlaşma Planı Vahşi İhlallerin Önünü Açacak"

Arap Birliği: Filistin'in Tutumu Bizim Tutumumuz İçin Belirleyici Olacaktır.


 @Copyright Filistin Enformasyon Merkezi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER