Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hamas, Ramazan Şallah için taziye mesajı yayınladı

Filistin Enformasyon Merkezi'nden

Hamas, Ramazan Şallah için taziye mesajı yayınladı


Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas), İslami Cihad Hareketi'nin eski genel sekreteri Dr. Ramazan Abdullah Şallah'ın vefatı münasebetiyle bir taziye mesajı yayınladı. 

Hamas mesajında Dr. Ramazan Abdullah Şallah Ebu Abdullah'ın vefatı münasebetiyle Filistin'in içinde ve dışında yaşayan tüm Filistinlilere ve bütün İslam ümmetine başsağlığı dilediğini belirtti. 

Mesajda Şallah'ın vatanı, halkı, davası ve ümmeti için büyük fedakârlıklarda bulunduktan sonra vefat ettiği dile getirildi. 

Mesajda şu ifadelere yer verildi: 

"Filistin'in büyük kaybı olan Şallah, Filistin halkının büyük komutanlarından bir komutan, cihad ve direnişin süvarilerinden bir süvari olan, cihad beldesi Gazze şehrinde dünyaya gelen, siyonist işgal yönetimin sürgün ettiği bir kişiydi.

Yüce Allah'tan onu yüce makamlarda sıddıklarla, şehitlerle ve salihlerle birlikte kabul etmesini, bolca rahmetine ve geniş mağfiretine mazhar kılmasını, ailesine, çocuklarına, yakınlarına, akrabalarına ve sevenlerine sabır ve teselli lütfetmesini diliyoruz."

İslami Cihad Hareketi'nin lideri Dr. Ramazan Şallah dün (6 Haziran Cumartesi) akşam saatlerinde, birkaç yıldan beri kendisini uğraştıran ve tedavi edilemeyen bir hastalık sebebiyle hayatını kaybetmişti. 


 @Copyright Filistin Enformasyon Merkezi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER