Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hamas: İhlallerle mücadele için en iyi yol kapsamlı direniş

İşgalcilerin Kudüs ve El-Halil´deki ihlallerine dikkat çeken Hamas, ihlallerle mücadele için en iyi yolun kapsamlı direniş olduğunu açıkladı.

Hamas: İhlallerle mücadele için en iyi yol kapsamlı direniş

İslami Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden Abdurrahman Şedid, Siyonistlerin, Mescid-i Aksa´ya saldırılarını yoğunlaştırmalarının ve İbrahim El-Halil Camii´ni 2 gün süreyle kapatmalarının, kutsal mekânların korunmasının dini ve milli bir görev olduğunu gösterdiğini söyledi.

Şedid, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, işgalci bir bakanın onlarca Siyonist eşliğinde Mescid-i Aksa´ya saldırı düzenlemesinin mevcut işgalci çetelerin her türlü fanatikliği desteklediğinin kanıtı olduğunu ifade etti.

İşgalcilerin Mescid-i Aksa´da emrivaki oluşturmaya çalıştığına dikkat çeken Şedid, buna karşı koymanın en uygun yolunun kapsamlı bir direniş olduğuna işaret etti.

Şedid, Kudüs halkından Mescid-i Aksa´ya giderek, çetelerin saldırılarına karşı nöbet tutmalarını istedi.

Kudüs halkının Mescid-i Aksa´yı savunmakla müjdelendiğini kaydeden Şedid, Mescid-Aksa´nın kapılarına yerleştirilmek istenen kapı tipi dedektörlere karşı verilen mücadelenin ve Er-Rahme Kapısı direnişinin Kudüs halkının daima zafer kazandığını gösterdiğini dile getirdi.

Ürdün´e, Arap Birliği´ne, İslam İşbirliği Teşkilatı´na seslenen Şedid, işgalcilerin Kudüs ve El-Halil´de kutsal mekânlara yönelik ihlallerine son vermek üzere acilen harekete geçmelerini istedi. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER