Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

HAMAS: FİLİSTİN YÖNETİMİ GÜÇLERİNİN HUKUKSUZLUĞUNA SUSMA ZAMANI GEÇTİ

Batı Yaka halkı Abbas´a bağlı güçlerin siyasi tutuklamalarına isyan ediyor.

HAMAS: FİLİSTİN YÖNETİMİ GÜÇLERİNİN HUKUKSUZLUĞUNA SUSMA ZAMANI GEÇTİ

HAMAS: FİLİSTİN YÖNETİMİ GÜÇLERİNİN HUKUKSUZLUĞUNA SUSMA ZAMANI GEÇTİ

 

İslamî Direniş Hareketi (Hamas), Filistin Yönetimi´ne bağlı güçlerin siyasi görüşlerinden dolayı tutukladığı Muhammed Ebu Hadid´in ailesi ve akrabalarının, Hadid´in salıverilmesi için dün El-Halil´de yaptıkları dayanışma eylemini övdü.

Abbas güçleri, siyasi tutuklu Muhammed Ebu Hadid´in salıverilmesi için ailesi ve yakınlarının düzenlediği eylemi dağıtmak için yaptıkları tüm girişimler sonuçsuz kalınca Hadid´i salıvereceklerine dair söz verdiler.

Hamas hareketi dün (29 Haziran Pazartesi) düzenlenen eylemle ilgili bir basın açıklaması yaptı. Filistin Enformasyon Merkezi´ne de ulaşan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ?Dün El-Halil şehrinde düzenlenen eylem Filistin Yönetimi güçlerine verilmiş açık bir mesajdır. Bu halk, Abbas´a bağlı güçlerin yaptığı hukuksuzluklara karşı artık susmayacağını iletmiş oldu. Bu konuda milli ve ailevi dayanışmayı gösteren El-Hadid ailesini de ayrıca selamlıyoruz.?

Siyasi tutuklu Ebu Hadid´in salıverilmesi için dün El-Halil şehrinin Menare Meydanında yapılan eyleme sert müdahale eden Abbas´a bağlı güçler, basın mensuplarının fotoğraf çekmesini engellerken, birçok kişiyi de tutukladılar. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER