Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hamaney'den Trump'ın yüzüne füzeli tokat!

ABD'nin İranlı komutan Kasım Süleymani'yi öldürmesi ile iki ülke arasında gerilim devam ederken, İran dini lideri Hamaney'den şaşırtan bir paylaşım geldi.

Hamaney

İran'ın dini lideri Ayetullah Hamaney, resmi internet sitesinde dünyayı şaşkınlığa uğratan bir fotoğraf yayımladı. Fotoğrafta ABD Başkanı'nın yüzündeki parmak izlerinin İran füzelerine olan benzerliği dikkat çekti.

"İNTİKAM BAŞKA BİR KONU"

Yüzünde kanlı parmak izleri görülen Trump'ı gösteren karenin başlığında 'Sadece bir tokattı' yazarken, paylaşımda ayrıca, İran liderinin "Bir tokat atıldı ama intikam başka bir konu. Askeri karşılık yeterli değil. Daha önemli olan konu, Amerika'nın bölgedeki yozlaşmış varlığının sona erdirilmesidir" ifadelerine yer verildi.

"BUNLARA TOKAT ATILDI AMA YETERLİ DEĞİL"

Hamaney geçtiğimiz gün de canlı olarak yayınlanan konuşmasında, "Gece bunlara bir tokat atıldı ama bu yeterli değildir. ABD'nin bu bölgedeki varlığı son bulmalıdır. Bu devrim gibi nitelendirilebilir, dünyayı sarstı, sadece dünyanın değil, bölgenin de tarihini değiştirdi. Bu, aslında Allah'ın istediği şey; inanç içinde yaşamaya devam etmek" açıklamasında bulunmuştu.



Anahtar Kelimeler: Hamaney' Trump' yüzüne füzeli tokat!

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER