Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

HALKBANK´IN ARDINDAN ŞİMDİ DE VAKIF KATILIM BANKASI... DÜŞÜK DOLAR KURU

Halkbank´ın dolar kurunu ucuz gösterip satış yapmasının ardından Vakıf Katılım Bankası´nda da aynı hadise yaşandı. Banka, doları 4.571 liradan alınıp 4.5888 lirandan sattı. Siber saldırıya uğradıklarını iddia eden Vakıf Katılım Bankası, şu açıklamayı yapt

HALKBANK´IN ARDINDAN ŞİMDİ DE VAKIF KATILIM BANKASI... DÜŞÜK DOLAR KURU

?10 Eylül 2018 tarihinde kurumsal web sitemizde bilgilendirme amaçlı yayınlanan döviz kurlarımıza yönelik, 9 Temmuz 2018 tarihindeki kurlarımızı gösterecek şekilde bir siber saldırı düzenlenmiş, saldırı çok kısa sürede püskürtülmüştür. Bankacılık sistemlerimiz (mobil ve internet şubemiz) saldırıdan olumsuz etkilenmemiş olup, bu sürede gerçekleşen herhangi bir döviz alım-satım işlemi de bulunmamaktadır. Yapılan müdahale neticesinde kurumsal web sitemiz stabil hale getirilmiştir.?

Cumhuriyet gazetesine konuşan Vakıf Katılım Bankası yetkilisi ise yaptığı ilk açıklamada ?00.00 itibari ile güncelleme çalışması oldu. Mobil bankacılık üzerinden herhangi bir satış olmadı. 09.07.2018 saat 17. 25 kapanış tarihindeki kapanış kuruna aittir. Sitemizin alt yapı çalışması sürüyor.? dedi.

 

 


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER