Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hakan Fidan neden hedefte?

Haber7.com yazarları Mehmet Acet ve Taha Dağlı içeride ve dışarıda Hakan Fidan `ı kimlerin istemediğini yazdı.

Hakan Fidan neden hedefte?

Kanal 7 Ankara temsilcisi Mehmet AcetHaber7.com`daki bugünkü köşe yazısında MİT Müsteşarı Hakan Fidan`ın niçin istifa ettiğini yazdı. Mehmet Acet "Hakan Fidan meselesi nedir? Ne değildir?" başlığıyla kaleme aldığı yazısında Hakan Fidan`ın istifasıyla alevlenen tartışmaları değerlendirdi.

İSTİFANIN ARKASINDA BAŞKA BİR NEDEN Mİ VAR?

Hakan Fidan'ın Milletvekili adayı olmak için istifa etmesinin arkasında başka bir bit yeniği mi var? Erdoğan, kendisiyle ilgili, adaylık dışında bir rahatsızlık yaşadı da o yüzden mi böyle konuştu?

CEVAP: Zinhar yanlış. Erdoğan'ın Fidan'ın siyasete girmesini istememesinin nedeni, kendisinin de açıkladığı gibi, MİT'te üstlendiği görevi sürdürmesi arzusundan ibaret. Fidan'la ilgili başka bir sıkıntı olsaydı, adaylığına olumsuz baktığını ısrarlı bir şekilde söylemez, hatta siyasete girmesine hususiyetle destek verirdi.

İSRAİL`İN HAKAN FİDAN RAHATSIZLIĞI

Kanal 7 dış haberler müdürü Taha Dağlı da Hakan Fidan`ın istifasının İsrail`de nasıl karşılandığını ve İsrail`in neden bu kadar Hakan Fidan`ı hedef yaptığını yazdı. Dağlı, İsrail`in en başından beri Fidan`ı istemediğinin altını çizerek, MİT-MOSSAD ilişkilerinde Hakan Fidan öncesi ve sonrası yaşananlara dikkat çekti.

 

Kaynak: Haber 7



Anahtar Kelimeler: Hakan Fidan neden hedefte?

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER