Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hafta sonu hava nasıl olacak?

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre sıcaklıklar, mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Ancak 4 bölgede sağanak yağış etkili olacak. Diğer bölgeler ise az bulutlu ve açık bir gün geçirecek.

Hafta sonu hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin güney ve batısı parçalı ve çok bulutlu, Ege kıyıları, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Malatya, Tunceli çevreleri ile Osmaniye'nin doğu, Adıyaman’ın batı kesimlerinin, yağmur ve sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı kesimlerinin, yarın sabah saatlerinden itibaren Çanakkale çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde ülkemizin doğusunda buzlanma ve don ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE

Sabah ve gece saatlerinde ülkemizin doğusunda buzlanma ve don ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklığının ise ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Yapılan son tahminlere göre illerimizde beklenen sıcaklıklar ve hava durumu şöyle olacak:

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

MARMARA BÖLGESİNDE HAVA

Marmara Bölgesinde hava parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazar) sabah saatlerinden itibaren Çanakkale çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİNDE HAVA

Ege bölgesinde hava parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ BÖLGESİNDE HAVA

Akdeniz Bölgesinde hava parçalı ve çok bulutlu, Kahramanmaraş çevreleri ile Osmaniye'nin doğusu hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU BÖLGESİNDE HAVA

İç Anadolu Bölgesinde hava parçalı ve az bulutlu, doğusu zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ BÖLGESİNDE HAVA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNDE HAVA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİNDE HAVA

Parçalı ve çok bulutlu, Malatya, Tunceli çevreleri ile Elazığ'ın kuzey ve batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİNDE HAVA

Parçalı ve çok bulutlu, doğusu az bulutlu, Gaziantep, Kilis çevreleri ile Adıyaman'ın batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İLLERİMİZDE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?


ANKARA: Parçalı ve az bulutlu 13°C

İSTANBUL: Parçalı bulutlu. 16°C

İZMİR: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 18°C 

KOCAELİ: Parçalı bulutlu. 20°C

MANİSA: Parçalı ve çok bulutlu. 17°C

ADANA: Parçalı bulutlu. 21°C

ANTALYA: Parçalı bulutlu. 20°C

HATAY: Parçalı ve çok bulutlu. 16°C

ISPARTA: Parçalı bulutlu. 14°C

ESKİŞEHİR: Parçalı ve az bulutlu. 12°C

KONYA: Parçalı ve az bulutlu. 12°C

BOLU: Parçalı bulutlu. 15°C

KASTAMONU: Parçalı bulutlu. 9 °C

ZONGULDAK: Parçalı ve az bulutlu. 17°C

SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu. 17°C

TRABZON:  Parçalı ve az bulutlu. 15°C

RİZE: Az bulutlu. 15°C

ERZURUM: Parçalı bulutlu. 3°C

KARS: Parçalı bulutlu. -3°C

MALATYA: Çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmurlu. 2°C

VAN: Parçalı bulutlu. 5°C

DİYARBAKIR: Parçalı ve az bulutlu. 13°C

GAZİANTEP: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde yağmurlu. 13°C

SİİRT:  Parçalı ve az bulutlu. 14°C

ŞANLIURFA: Parçalı ve çok bulutlu. 17°C

HAVA DURUMU - 3 OCAK 2021 PAZAR



Anahtar Kelimeler: Hafta nasıl olacak?

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER