Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hafızlık icazetinde protokol koltuğu

Fatih Camii'ndeki törende protokol davetlileri için özel koltuk düzeni kurulması tepki çekti.

Hafızlık icazetinde protokol koltuğu

İstanbul Müftülüğü'nün düzenlemiş olduğu Hafızlık İcazet Merasimi'ne Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş katıldı. Fatih Camii'ndeki törende protokol davetlileri için özel koltuk düzeni kurulması tepki çekti.

İstanbul Müftülüğü’nün himayesinde düzenlenen Kemal Efendi Vakfı'nda hafızlık eğitimi alan gençler için Hafızlık İcazet Merasimi düzenlendi. Çok sayıda davetlinin yanısıra vatandaşların da katıldığı icazet merasimi Fatih Camii’nde gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’la birlikte üst düzey isimlerin de katıldığı merasimde protokol davetlilerine özel koltuk düzeni kuruldu. Hafızlar Kur’an-ı Kerim tilaveti yaptığı sırada protokolün oluşturduğu görüntü tepki çekti. Fatih Camii içinde merasim için özel koltuk ve sıralar konulması da dikkat çekti.

Protokolün kullandığı koltuk ve sıraların icazet töreninin ardından kaldırıldığı bildirildi.

Sosyal medya hesabından düzenlenen merasimin fotoğraflarını paylaşan Kurtulmuş, genç hafızlarla ilgili olarak 'İstanbul Müftülüğü himayesinde Kemal Efendi Vakfı bünyesinde hafızlığını tamamlayan genç kardeşlerimizin Hafızlık İcazet Merasimine iştirak ettik. Evlatlarımızı, ailelerini ve onları bir ömür boyunca Kur'an muhafızı olmak üzere yetiştiren hocalarımızı tebrik ediyorum' mesajını paylaştı.

 



Anahtar Kelimeler: Hafızlık icazetinde protokol koltuğu

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER