Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Günün en anlamlı mesajı Pendik Belediyesi´nden

?Bugünlerde özellikle CHP ve HDP´lilerin LGBTİ sapkınlığını destekleyen açıklamalarına karşın Pendik Belediyesinin Lut kavmine atıfta bulunarak yaptığı paylaşım büyük takdir topladı.

Günün en anlamlı mesajı Pendik Belediyesi´nden

İnsanlığın hilkat ve fıtratına aykırı olan, Allah´ın lanetlediği sapkın eşcinselliğe CHP ve HDP´li bazı milletvekilleri, belediyeler ile grupların arka çıkmasına karşın Pendik Belediyesinin yaptığı paylaşım büyük takdir topladı.

Pendik Belediyesinin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Sen bizleri 33 sapkına ses çıkarmadığı içi helak olan 80 bin inanmışın sonuna mazhar eyleme Allahım, bizler geriye kalanlardan ibret aldık! ´Lût kavminin işini (livâta) yapan mel´ûndur (lânetlenmiştir).?´ Hadis-i Şerif (Tirmizî, Hudûd, 24/1456)"

Bu paylaşımın ardından yorum yapan kullanıcılar, Pendik Belediyesin takdir ederken CHP ve HDP ile bunların güdümündeki belediyelerin sapkınlığa destek çıkması kadar duyarlı belediyelerin de buna karşı tepkisini ortaya koyması gerektiğini vurguladı. 

***

"Sen bizleri 33 sapkına ses çıkarmadığı içi helak olan 80 bin inanmışın sonuna mazhar eyleme Allahım, bizler geriye kalanlardan ibret aldık! 


?Lût kavminin işini (livâta) yapan mel´ûndur (lânetlenmiştir).? Hadis-i Şerif 

(Tirmizî, Hudûd, 24/1456)#AilemizHerŞeyimizpic.twitter.com/OITX9mZIeb

? Pendik Belediyesi (@Pendik_Belediye) 30 Haziran 2019



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER