Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Gül´ün ofisinde böcek bulundu

Devletin zirvesindeki dinleme skandallarına bir yenisi daha eklendi. Abdullah Gül´ün ofisinde böcek bulundu iddiası...

Gül´ün ofisinde böcek bulundu

Sözcü Gazetesi´nden Başak Kaya´nın haberine göre; 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de ?telekulak´ mağduru oldu. Olay, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin´in TBMM´ye verdiği önerge ile ortaya çıktı. Gül, görev süresi dolduktan sonra bir süre Cumhurbaşkanlığı´na ait Huber Köşkü´nü kullanmış, bu durum tartışma yaratmıştı. Gül, Huber´i Tayyip Erdoğan´a devrettikten sonra Maslak´taki Ayazağa Kasrı´na geçti. Gül´ün yeni ofisine taşınmasıyla birlikte de ?böcek´ tartışması başladı.

6 POLİS GÖREVDEN ALINDI MI?

Erdoğan´ın ofisinde dinleme cihazı olduğunu ilk gündeme getiren isim olan CHP´li Tekin, ?Gül´ün ofisinde böcek bulundu? iddiasını Başbakan Ahmet Davutoğlu´na sordu. Tekin, şu sorulara cevap aradı: ?Gül´ün ofisinde yapılan güvenlik kontrolünde böcek bulunduğu iddiaları doğru mudur? Bu ofis Maslak´taki Ayazağa Kasrı mıdır? Gül´ü korumakla görevli altı polis memurunun görevden alındığı doğru mudur? Bu polislerle ilgili soruşturma başlatılmış mıdır??

"YANLIŞ BİLGİ"

Abdullah Gül´ün İstanbul´daki yeni ofisinden böcek denilen dinleme cihazı bulunduğu yolundaki haberler doğrulanmadı. Hürriyet´in sorularını yanıtlayan Gül´e yakın çok önemli bir isim, "Bu tamamen yalan ve yanlış bir bilgi. Algı oluşturmaya dönük olabilir" dedi. Emniyet yetkilileri de aynı haberin gerçeği yansıtmadığını savundu.



Anahtar Kelimeler: ofisinde böcek bulundu

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER