Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Gül'den operasyon açıklaması: Ordumuza başarılar diliyorum

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 'Barış Pınarı Harekatı' kapsamında Suriye'de terör örgütlerine karşı başlatılan operasyon için başarı dileğinde bulundu.

Gül

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'nin Suriye'deki terör örgütlerine ilişkin 'Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin açıklama yaptı.

Kalıcı barış ve istikrarı tesis etmek amacıyla yapılan askeri harekatın Suriye'nin toprak bütünlüğü açısından önemli olduğunu vurgulayan Gül, Türk askerine başarı dileğinde bulundu.

Suriye'deki terör örgütlerine karşı başlatılan askeri operasyonun hedeflerine ulaşmasının önemli değinen Gül, "Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak, bölgemizi huzura ve istikrara kavuşturmak amacıyla yapılan harekâtı yürüten Kahraman Ordumuzun görevini başarıyla icra edip Mehmetçiğin salimen yurda dönmesini Allah'tan dilerim. Bölgemizde tesis edilecek barışın kalıcılığının, Suriye'nin toprak bütünlüğü ve siyasi birliği esas alınarak, büyük güçlerin küresel hesap ve çıkarlarından bağımsız bir şekilde yürütülecek diplomasiyle sağlanabileceği de akıldan çıkarılmamalıdır" dedi.

Abdullah Gül@cbabdullahgul

 · 9 sa

Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak, bölgemizi huzura ve istikrara kavuşturmak amacıyla yapılan harekâtı yürüten Kahraman Ordumuzun görevini başarıyla icra edip Mehmetçiğin salimen yurda dönmesini Allah'tan dilerim.

Abdullah Gül@cbabdullahgul

Bölgemizde tesis edilecek barışın kalıcılığının, Suriye'nin toprak bütünlüğü ve siyasi birliği esas alınarak, büyük güçlerin küresel hesap ve çıkarlarından bağımsız bir şekilde yürütülecek diplomasiyle sağlanabileceği de akıldan çıkarılmamalıdır.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER