Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

GRAM ALTIN VE ÇEYREK ALTIN FİYATLARI KAÇ LİRA?

Dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin erken seçim açıklaması ile öğle saatlerinde piyasalarda hareketlilik yaşanmıştı. Yaşanan hareketlilik sonrası dolar kuru yükselmiş altın fiyatları yatay seyrinde devam etmişti. Dün güne düşüşle başlayan gram altın

GRAM ALTIN VE ÇEYREK ALTIN FİYATLARI KAÇ LİRA?

Geride bıraktığımız haftada çeyrek altın ve gram altın fiyatları, dolar kuru ve altının ons fiyatından güç alarak tarihi zirvesini görerek rekor kırmıştı. Bugün ise gündeme bomba gibi düşen Bahçeli´nin erken seçim açıklaması sonrasında piyasalarda hareketlilik yaşanmıştı. Hareketliğin kısa sürmesi ile altın fiyatlarında düşüş devam etti. Öceki gün dalgalanmaların yaşandığı gram altın ve çeyrek altın fiyatlarında, dün ise güne yüzde 0,4 değer kaybedip 176,6 liradan başlamıştı.

Gram altın fiyatlarının dünyadaki siyasi gelişmelere bağlı olarak bir süre daha dalganlamasının devam edebileceğini uzmanlar tarafından ifade edilmiş. Bu gelişmeler üzerine yatırımcılar günlük olarak altın fiyatlarını takibe aldı. Dolar kuru ve altının ons fiyatlarında düşüş gün içinde devam edince gram altın fiyatları günü yüzde 0,79 azalışla tamamladı. İşte Kapalıçarşı´da bugün gram altın ve çeyrek altın fiyatları günü kaç lirada. İşte güncel altın fiyatları...

GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR?

Gram altın fiyatı 176,70 liradan alınırken, 176,90 liraya satılıyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatı 285,00 liradan alınırken 290,00 liraya satılıyor.

YARIM ALTIN FİYATI NE KADAR?

Yarım altın fiyatı 570,00 liradan alınırken 580,00 liraya satılıyor.

CUMHURİYET ALTIN FİYATI NE KADAR?

Cumhuriyet altın fiyatı 1.164,00 liradan alınırken 1.183,00 liraya satılıyor.

ALTIN FİYATLARI YORUMLARI

Altının ons fiyatlarına baktığımızda ise gün içerisinde aşağı yönlü hareketlenmeler yaşandığını belirten uzmanlar, bu düşüşün 1337 dolar seviyelerini gören ons altın ardından yukarı yönlü hareketlenerek 1343 dolar seviyelerinde durdu. Son günlerde artan jeopolitik riskler nedeniyle sık sık artan altın fiyatlarında küresel riskler yakından takip ediliyor.

Uzmanlara göre yarın Euro bölgesinden gelecek olan Tüfe rakamları ile birlikte cuma günü ABD´den gelecek olan perakende satış rakamları altın fiyalarında hareketlenmelere sebep olabilir.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER