Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Gradient uygulamasına dikkat! Yeni bir Siyonist proje mi?

Son günlerde adından sıkça söz ettirmeye başlayan ünlü fotoğraf düzenleyici uygulama Gradient verdiği sonuçlarla akıllarda soru işaretleri bıraktı. Gradient bir Siyonist proje mi? İşte detaylar...

Gradient uygulamasına dikkat! Yeni bir Siyonist proje mi?

Son zamanların ünlü fotoğraf düzenleyici uygulaması olan Gradient, 10 milyondan fazla indirme ile karşımıza çıkıyor. Birçok ünlünün İnstagram hesabından paylaştığı programın bir özelliği dikkatleri üzerine çekiyor. O özellik 'DNA testi ve atalarınız kimler?' sorusuna verdiği sonuçlar...

GRADİENT NASIL ÇALIŞIYOR?

Gradient aslında bir fotoğraf düzenleyici uygulama ama onu bu kadar ünlü yapan, fotoğrafınızı yüklediğinizde size o fotoğraf üzerinden bir analiz yaparak (DNA Testi) atalarınızın kimler olabileceğini 4 ayrı yüzde üzerinden sonuç olarak vermesidir. Eğlence amaçlı yapıldığı kesin olarak bilinse de işin içinde başka bir amaç olduğu görülüyor.

Örneğin, uygulamaya bir fotoğrafınızı yüklediğinizde, 2-3 saniye kadar fotoğrafı analiz ederek, karşınızı 4 farklı yüzde üzerinden hangi ırka benzediğinizi gösteriyor. Uygulamada dikkat çeken kısım ise verilen 4 ayrı yüzdeli sonuçların birinde mutlaka 'Yahudi' ırkına benziyorsunuz sonucunu vermesi!

AMAÇ ALGORİTMASINDA GİZLİ!

Program algoritmasında gizli bir amaç olduğu kullanıcılar tarafından sosyal medyada dile getirilmeye başlandı. Programın amacının her fotoğraf sonucuna bir 'Yahudi' ırka benziyorsunuz yüzdesini çıkarmasının insanların içine Yahudilik hissiyatını az da olsa aşılamak olduğu düşünülüyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER