Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Gözaltına alınan iki Rus vatandaşı serbest bırakıldı

Perşembe günü askeri bir tesisi izinsiz olarak görüntülemek isterken gözaltına alınan 2 Rus vatandaşı bugün serbest bırakıldı.

Gözaltına alınan iki Rus vatandaşı serbest bırakıldı

İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada "Ülkemize gelecek yabancı basın mensuplarının resmi vize ve akreditasyon kuralları ile kanunlarımıza uymalarının önemini yeniden hatırlatıyoruz" ifadelerine yer verildi.

KANUNLARA UYMALARINI RİCA EDİYORUZ

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Perşembe günü askeri bir tesisi izinsiz olarak görüntülemek isterken gözaltına alınan iki Rus vatandaşı bugün serbest bırakılmıştır. Rus muhataplarımızın son günlerde gösterdikleri iş birliğini takdirle karşılıyor; ülkemize gelecek yabancı basın mensuplarının resmi vize ve akreditasyon kuralları ile kanunlarımıza uymalarının önemini yeniden hatırlatıyoruz. Basın meşruhatlı vize ve geçici akreditasyon süreçleri hakkında bilgilere, İletişim Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden ulaşılabilmektedir" denildi.

NE OLMUŞTU?

Rusya’da yayın yapan NTV televizyonunun yöneticileri, iki çalışanlarının İstanbul’da polis tarafından gözaltına alındığını ve bir süredir onlardan haber alamadıklarını açıkladı.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov geçtiğimiz haftadan beri Türkiye’de gözaltında olan Rus gazetecilerin yakında serbest bırakılacaklarını umduklarını söylemişti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER