Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Gönüllü Kuruluşlar Şubat toplantısı yapıldı.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Şubat ayı istişare toplantısı yoğun bir katılımla yapıldı.

Gönüllü Kuruluşlar Şubat toplantısı yapıldı.

Gönüllü Kuruluşlar Şubat toplantısı yapıldı.

 Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Şubat ayı istişare toplantısı yoğun bir katılımla yapıldı.

 Kayseri Öğretmen evinde yapılan toplantının ev sahibi Toc-bir-sen Kayseri Şubesi oldu Gönüllü kuruluşlar başkanı Ahmet Taş açılışta yaptığı konuşmada, ev sahipliği için Toç-bir-sen Kayseri Şubesine ve katılımcılara teşekkür etti.

Taş konuşmasının devamında yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim çalışmaları, aileyi koruma vakfı temsilcilerinin Kayseri ziyareti ve gönüllü kuruluşlarla istişare toplantısı, kuraklık sonucu yapılan dualar sonucu başlayan yağışlar,  su tasarrufu,  Ülke ve dünya gündemdeki güncel konular hakkında açıklamalarda bulundu.

Ev sahibi Toç- bir- sen Şube başkanı Serkan Tildem yaptığı konuşmada, Toç Bir Sen in kuruluş amaçları ve çalışmaları hakkında Bilgilendirmelerde bulunarak katılımcılara teşekkür etti.

 

Yeşilay Şube başkanı Mehmet Çiftçi  toplantıda bir konuşma yaptı. Çiftçi  konuşmasında Yeşilay’ın amacı çalışmaları, sivil toplum kurumlarından  beklentileri konusunda bilgiler verdi.  Çiftçi konuşmasında Kayseri’de kurulma çalışmalar devam eden Madde Bağımlıları Rehabilitasyon Merkezi hedeflerive bu sayede yapılacak istihdam ve amaçları konusunda izahatlarda bulundu.

Kurum Temsilcilerinin duyuru ve davetlerinin, temsilcilere duyulmasının ardından Şubat ayı toplantısı Diyanet-Sen Temsilcisi  Adem Öz’ün yaptığı duayla sona erdi.

Gönüllü kuruluşlar başkanı Taş toplantının sonunda ev sahipliği için Toç-bir-sen şube başkanı Serkan Tildem’e Yeşilay başkanı Mehmet Çiftçi’ye  katılımcı kurumlara  teşekkür etti.

 

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Basın Bürosu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER