Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Göktaş: "Yeni Hukuk Reformu Kemalist Tapınmaya 'yeter' diyecek mi?"

Son günlerde "ekonomide ve hukukta yeni bir reform dönemi başlatılacağı" söylemlerini değerlendiren Yazar Mehmed Göktaş, "Bu ülkede Allah’ı gazaba getiren en büyük cürüm, en büyük cinayet Kemalist tapınmadır." dedi.

Göktaş:

Göktaş, Doğruhaber Gazetesi'ndeki köşesinde "Yeni Hukuk Reformu Kemalist Tapınmaya 'yeter' diyecek mi?" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Göktaş, köşe yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Gündem yeni anayasa veya kapsamlı bir hukuk düzenlemesi, hukuk reformu.

Yeni Anayasa taslağı muhalefetin gündemi. Ümit Özdağ dört muhalefet partisinin kendi aralarında yeni bir anayasa taslağı hazırladığını iddia etti, onlar da böyle bir şey olmadığını ispatlamaya çalışıyorlar.  İşin içinde HDP olması ve hazırlandığı söylenen anayasada bölünmeye vesile olacak maddelerin bulunduğu iddiasından dolayı şimdi CHP, İP ve SP bu işten sıyrılmaya çalışıyorlar, geçelim onu.

Gelelim Ak Partinin düğmeye bastığı hukuk reformuna. Gerek Cumhurbaşkanı gerek bakanlar ve sözcülerin anlattığına göre söz konusu hukuk reformu çok kapsamlı bir şey olacakmış. Özellikle hukuk-ekonomi ilişkisi üzerine kurulacakmış. Çünkü dışardan gelecek yatırımcıların aradığı en önemli şey hukukmuş, mülkiyet hakkıymış, yatırımlarının güvencesiymiş. Elbette haklılar.

Tabi bu arada bazı kalemler Ak Partiyi şu şekilde eleştiriyorlar ki, sanki iktidara gelmek isteyen bir muhalefet partisiymiş, on sekiz yıldır kendileri iktidarda değilmiş gibi.

Biz onu da geçelim, eğer güzel şeyler olacaksa varsın gecikmeli olsun.

Bunun için iktidar bu hukuk reformunu yaparken başta TÜSİAD, MÜSİAD olmak üzere bütün iş dünyasıyla görüşülecekmiş.

Düşünülen hukuk reformu ayrıca özgürlükleri, özellikle ifade özgürlüğünü dikkate alacağı, Türkiye’nin itibarını düzelteceği, bunun için de ilgili çevrelerle görüşmeler yapılacağı bildiriliyor.

Anladığımız kadarıyla darbeci despot Kenan Evren’in despot anayasasının kılına bile dokunulmayacak.

Ne olur bir de şu millete sorun bir anayasa hazırlarken, bir hukuk reformu yaparken.

Şu hukuk reformu için bütün ilgili çevrelerle görüşen iktidara sesleniyoruz; Unutmayın ki bu ülkede Allah’ı gazaba getiren en büyük cürüm, en büyük cinayet Kemalist tapınmadır, dayatılan Kemalist ideolojidir. Ve bu devam ettiği müddetçe bu gazaptan kurtulamayacaksınız.

Ve bu tapınmayı devlet dayatmıştır devlet kaldırmalıdır.

'Büyük Türkiye' idealinde olan herkese sesleniyoruz;

'Kim izzet arıyor, aziz olmak istiyorsa bilsin ki izzet tamamıyla Allah’a aittir.' (35/10)"



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER