Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Göçmenler, lösemi ve umut.. Türk-Makedon ortak yapımı filmin çekimleri sona erdi

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu´nun oynadığı çok dinli, çok dilli, çok kimlikli Makedonya´yı ulus olarak etrafında toplayan kirazın hikayesini beyaz perde seyircisiyle buluşturacak olan Türk-Makedon ortak yapımı film çekimleri sona erdi.

Göçmenler, lösemi ve umut.. Türk-Makedon ortak yapımı filmin çekimleri sona erdi

Serdar Akar´ın yönettiği ve Üsküp´ten Sektör Film tarafından yönetilen ?En Zor Şey? isimli filmin çekimleri sona erdi. Filmin oyuncu kadrosu, Türk ve Makedonyalı aktörlerden oluşuyor.

Türk aktörlerden Erdal Beşikçioğlu, Belcim Bilgin, Halil Ergün, Makedonya´dan ise Ertan Şaban, Luran Ahmeti, Bedia Begova, Sara Klimoska, Suzan Akbelge, Cenap Samet, Deniz Abdula, İvana Pavlakoviky, Erman Şaban, Neat Ali, Osman Ali filmde rol alıyor.

Makedonya´daki çekimler 17 gün sürdü.

Film Hakkında

Bir kiraz ağacının gölgesinde yaşama tutunmaya çalışan insanların, sönen hayatların, yeşeren umutların hikayesini konu alan film, kiraz yetiştiricisi yaşlı bir çiftçiyi, gırtlağına kadar borca batmış sahtekar bir nakliyeciyi, insan kaçakçısı bir gangsteri, umuda yolculuklarında ihanete uğrayan göçmenleri, lösemi hastası çocuğunu kurtarmak için çırpınan bir babayı; çok dinli, çok dilli, çok kimlikli Makedonya´yı ulus olarak etrafında toplayan kirazın hikayesini beyaz perde seyircisiyle buluşturacak.

Filmin vizyon tarihi ise henüz açıklanmadı.

Kaynak: Yeni Balkan



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz