Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Giryani: Türkiye, Libyalıların yanında olan tek devlettir

Fransa, BAE ve Mısır gibi ülkelerin, Türkiye Cumhuriyeti'nin Libya halkının yanında olmasından dolayı rahatsız olduğunu söyleyen Libya Büyük Müftüsü Sadık el-Giryani, 'Türkiye, Libyalıların yanında olan tek devlettir' dedi.

Giryani: Türkiye, Libyalıların yanında olan tek devlettir

Libya Büyük Müftüsü Sadık el-Giryani, ülkede yaşanan son gelişmelere ilişkin yaptığı açıklamada, “Türkiye, Libya'da attığı adımlardan dolayı batı ve diğer ülkeler tarafından saldırıya uğramaktadır. Fransa, BAE ve Mısır gibi ülkeler Türkiye Cumhuriyeti'nin Libya halkının yanında olmasından dolayı rahatsızdır” dedi.

 Son zamanlarda yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken Libya Büyük Müftüsü Sadık el-Giryani, ülkede yaşanan son gelişmelere ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Libya Müftüsü Sadık el-Giryani, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Libya hakının yanında olduğu için diğer devletler tarafından saldırı altında olduğunu vurgularak, Libya halkını doğruları yanlıştan ayırması konusunda uyardı.

El-Giryani açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Türkiye, Libya'da attığı adımlardan dolayı batı ve diğer ülkeler tarafından saldırıya uğramaktadır. Fransa, BAE ve Mısır gibi ülkeler Türkiye Cumhuriyeti'nin Libya halkının yanında olmasından dolayı rahatsızdır. Türkiye'nin bölgedeki varlığı desteklenmelidir. Çünkü Libyalıların yanında olan tek devlet Türkiye'dir. Libya halkı doğruları yanlıştan ayırlmalı. Dikkatli olunmalı” dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER