Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

GİRİT'TEKİ S-300'LERİN HAZIRLANDIĞI İDDİASINA CEVAP GELDİ: ÇOCUKÇA İŞLER

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Girit’teki S-300’lerin hazırlandığı iddiası ile ilgili olarak, ‘’ Bunların uğraştığı işler çocukça işler.’’ dedi.

GİRİT

Gündeme dair soruları cevaplayan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, NATO zirvesinin ardından yaptığı yorumda, "Şimdi bir ülkenin başbakanı olan arkadaşıma bir gün dedim ki Macron bir Avrupa ordusu kurmaktan bahsediyor. Dedi ki “sadece beş sene orduya hangi dilde emir vereceklerini tartışırlar.” dedi.

Libya ile imzalanan MEB

Libya ile yapılan bu anlaşma çok önemli. Büyük bir hamle. Yoğun gündem içinde biraz kayboldu. Türkiye’yi doğu Akdeniz’deki normal egemenlik alanımızın dışına itme projesi darmadağın oldu. Gaz güvenliğinin kilit ülkesi Türkiye’dir. Türkiye’nin husumet sebebiyle gazı kestiği doğal kaynağı engellediği görülmüş müdür? Bizim siyasi tarihimizde yok böyle bir şey.

GİRİT’TEKİ S-300’LERİN HAZIRLANDIĞI İDDİASI

Bende böyle bir teyitli bilgi yok. Bir tarafta gözünüzün önüne TSK’nın iradesini getirin. Bunların uğraştığı işler çocukça işler. Böyle bir şey de yapıyorlarsa, bu S400 meselesiyle uğraşanların meselesi olur.

KÜLLİYEYE GİDEN CHP’Lİ TARTIŞMASI

Ben olayı kimin yaptığını buldum. Bir kod vereceğim. Kim diyorsa ki bu işin arkasında saray var onlar yaptı. Bu bilgiyi veren CHP’li CHP genel başkanından onay aldığını söylemişti. CHP genel merkezi “biz yanlış bir yaklaşıma girdik özür diliyoruz” demeliydi.

Bundan sonra bile bu komployu bize saray kurdu kim diyorsa bunu onlar yapmıştır.

Kaynak: Ajanslar



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER