Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Genel af ve EYT için tarih verildi! KHK’lılar dahil herkesi kapsayacak

EYT sorununun ne zaman çözüleceği, Genel affın çıkıp çıkmayacağı kamuoyu tarafından merak edilirken mağdurları heyecanlandıran bir iddia geldi! Genel af ve EYT için tarih verildi.

Genel af ve EYT için tarih verildi! KHK’lılar dahil herkesi kapsayacak

Türkiye’nin en çok konuştuğu konular arasında bulunan EYT sorunu ve genel af için Ankara Kuşu adlı sayfadan çok konuşulacak bir iddia geldi.  EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) krizinin biteceği ve KHK’lılar dahil genel affın çıkacağı tarihi sayfasında paylaştı.

 

HAZİRAN’DA EYT SORUNU BİTECEK

Ankara kulislerinde dolaşan bilgileri Twitter sayfasında takipçileriyle paylaşan Ankara Kuşu isimli sosyal medya sayfası dün gece EYT ve KHK mağdurlarıyla ilgili duyuruların olacağını açıklamıştı. Bir çok beklentisi ve duyumu gerçekleşen Ankara Kuşu’nun bu paylaşımı EYT ve genel af bekleyen KHK mağdurlarını heyecanlandırdı. Ankara Kuşu ilk olarak EYT iddiasını açıklarken “En geç 2022 Haziran’ına kadar Türkiye’de emeklilikte yaşa takılanlar diye bir şey olmayacak. Hükümet geri adım atıyor; herkes hakkını almış olacak” çıkışında bulundu.

 

GENEL AF ÇIKACAK HERKESİ KAPSAYACAK

Bu sürpriz iddiadan sonra “En geç 2022 Mayıs sonuna kadar Türkiye’de genel af çıkacak” duyumunu da paylaşan Ankara Kuşu, genel affın örgüt suçları dahil herkes  kapsayacağını öne sürdü. Ayrıca Ankara Kuşu paylaşımında “En geç 2022’nin Haziran ayına kadar KHK’da yapılacak düzenlemeyle beraat ve takipsizlik alanlar görevlerine iade edilecek.” detayını da dile getirdi.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER