Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Gençlere Yönelik ?Sosyal Medya Kullanımı? Konferansı Yapıldı

Reyhanlı Ufuk Eğitim Derneği ve Reyhanlı Milli Eğitim Müdürlüğü´nün ortaklaşa tertip ettiği ?Digital Haçlı Seferleri ve Gençlerin Sosyal Medya Kullanımı? başlıklı konferans gençlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Gençlere Yönelik ?Sosyal Medya Kullanımı? Konferansı Yapıldı

Konferansa Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Murat Dağıtmaç, Reyhanlı Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulgani Şanverdi, Ufuk Eğitim Derneği Başkanı Mustafa Şanverdi, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Konferansa Reyhanlı geneli tüm liselerden öğrenciler katılım sağladı. Konferans özellikle gençlere, anne babalara yönelik sunumlarla gerçekleşti.

Sosyal medyanın gençler tarafından nasıl kullanılması gerektiğine dair sunum yapan Dr. Murat Dağıtmaç gençlerin sosyal medyaya kendilerini kaptırmamalarını; etkilenen değil, etkileyen olmaları gerektiğini ifade etti.

Öğretmenlere ve velilere, sosyal medyanın günümüz için çok önemli olduğunu, yasaklamak yerine özendirmek gerektiğini ve daha doğru nasıl kullanılması yönünde bilgiler aktarıldı. Program sonunda soru-cevap faslı yapılarak sunumun sonuna gelinmiş oldu.

Reyhanlı Ufuk Eğitim Derneği ve Reyhanlı Milli Eğitim Müdürlüğü adına programa katılım sağlayan hocalara plaket ve çiçek takdim edildi. Gençler ile hatıra fotoğrafı çekilerek program sona erdi.

 

Kaynak: anadoluplatformu.org.tr



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER