Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

GELECEK PARTİSİNDEN KAYSERİ MAZLUMDER’E ZİYARET

Gelecek Partisi Kayseri İl Başkanlığı tarafından MAZLUMDER Şubesine bir nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

GELECEK PARTİSİNDEN KAYSERİ MAZLUMDER’E ZİYARET

Gelecek Partisi İl Başkanı Avukat Zülküf Aslan beraberinde genel merkez adalet politikaları başkanı Avukat Ali Aydın, aile ve sosyal hizmetler politikaları Başkanı Avukat Seren Yıldız Öztürk, teşkilat başkan yardımcısı Alper Kürşat Günay ve il yöneticileri MAZLUMDER Kayseri Şubesine bir nezaket ziyaretinde bulundular.

MAZLUMDER Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş, yönetim kurulu ve üyelerce karşılanıp misafir edilen Gelecek Partisi heyeti insan hakları ve hukukun korunması konusunda MAZLUMDER’in faaliyetlerini yakından takip edip takdir ettiklerini bildirdiler.

Kendisi de MAZLUMDER Kayseri Şubesi eski başkanlarından olan, bir dönem Kayseri Baro Başkanlığı ve HSYK üyeliği de yapan Avukat Ali Aydın, MAZLUMDER’i ziyaret ve MAZLUMDER’de olmaktan çok mutlu olduğunu, MAZLUMDER’le güzel anılarının olduğunu, MAZLUMDER’in insan hakları mücadelesinde güzel hizmetlerinin olduğunu kendilerinin de bunu takdirle karşılayıp desteklediklerini bildirdi.

Muhabbet ortamının hakim olduğu birlikte çayların içildiği ziyarette ülkemizde yaşanan mülteci sorunu, geri gönderme merkezlerindeki uygulamalar, Kayseri geri gönderme merkezi'nde çıkan yangın, yangın sebebiyle yargılama ve 20 sığınmacının cezaevine konması, geri gönderme merkezlerindeki basına ve sivil topluma kapalı ketum idare uygulaması konuları gündem konusu oldu.

Özellikle Afgan sığınmacıların İran sınırından Türkiye'ye girip Yunanistan sınırına varıp bu ülkeye geçmelerindeki otorite ve denetim zaafları da ziyarette gündeme gelip konuşulan konular oldu.

MAZLUMDER Şube Başkanı Taş, dostluk havasında geçen eski başkanları Avukat Ali Aydın ve Gelecek Partisi İl Başkanı Avukat Zülküf Aslan ve ekibinin ziyaretlerinden, ülke ve insanlık için önemli konuları görüşüp istişare etmekten çok memnun kaldıklarını Gelecek Partisine ve yönetimine çalışmalarında başarılar dilediğini bildirdi.

 

MAZLUMDER Kayseri Şubesi Basın Bürosu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER