Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Gelecek Partisi'nden Ali Babacan'la ittifak yorumu

Gelecek Partisi Sözcüsü Selim Temurci, Habertürk’te Kübra Par’ın sorularını yanıtladı. Ali Babacan’la ittifaka dair görüşlerini aktaran Temurci ‘Baştan beri bu işin birlikte olması adına gayet heveskâr olan biriydim’ dedi.

Gelecek Partisi

Ali Babacan’la ittifaka dair görüşlerini aktaran Temurci ‘Baştan beri bu işin birlikte olması adına gayet heveskâr olan biriydim’ dedi.

Temurci şöyle konuştu:

‘Ali Babacan değerli bir siyasi şahsiyet. Baştan beri bu işin birlikte olması adına gayet heveskâr olan biriydim. Gerçekleşemedi, farklı nedenler olabilir. Biz şu anda hızlı bir şekilde teşkilatlanıyoruz. Belki üslup, iş tutuş biçimi ile ilgili olarak farklılık olabilir. Türkiye hayallerimiz ve ortaya koyacağımız vizyonla ilgili olarak çok büyük farklılık olduğunu düşünmüyorum. Ancak şunu söyleyebilirim, yapılması gereken her neyse herşey yapılmıştır, Gelecek Partisi yeni bir hikâyeye, siyasi duruşa ihtiyacı var diyor. Gelecek Partisi'nin kapısı herkese açık. Doğru, dürüst, ahlaklı bir yapı kurguladık. Hangi siyasi görüşte olursa olsun 83 milyona kapımız açık. Ali Babacan gibi birçok dostumuza kapıların kapalı olması mümkün değil. Bizim geleneğimizde ifrat ve tefrit, uçlarda olmamak gerekir. Bir siyasi harekette elbette hiç kimse tek adamlık istemez. Bu milletin bir daha böyle bir serüven yaşamaması Türkiye'de şimdiden sonra kurulacak partilerin en önemli vazifeleri olması gerekir.’



Anahtar Kelimeler: Gelecek Partisi' Babacan' ittifak yorumu

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER