Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Gelecek Partisi yöneticisi Selçuk Özdağ'a saldırı düzenlendi

Olayın ardından Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ile kısa bir görüşme gerçekleştiren Özdağ hastanede operasyona alındı. Duvar'dan

Gelecek Partisi yöneticisi Selçuk Özdağ

 Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın "konuya dair" haberi...

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde saldırı düzenlendi. Olayı Twitter'dan duyuran Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, "Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ Abimize evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıda bulunulmuştur. Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir" dedi.

5 kişilik bir grubun gerçekleştirdiği belirtilen saldırının ardından Özdağ'ın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. 

‘SALDIRGANLARA DAİR DETAY BİR BİLGİYE SAHİP DEĞİLİZ’

Saldırıyla ilgili Gazete Duvar’a da bir açıklama yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, saldırının ardından Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ve Özdağ arasında bir telefon görüşmesi gerçekleştiğini, Özdağ’ın fazla kan kaybı nedeniyle çok uzun konuşamadığını söyledi. Özdağ’ın hastanede tedavisinin devam ettiği bilgisini paylaşan Temurci şunları söyledi:

“Saldırının ardından Selçuk Bey’in bize aktardığı bilgiler, evinin önünde silahlı ve sopalı bir saldırıya uğruyor. Başından ve vücudunun farklı yerlerinden darbeler alıyor ve bir kan kaybı durumu söz konusu. Şu an hastanede bir operasyon geçiriyor. Parti olarak bu işin peşini bırakmayacağımızı herkes bilir. Şu anda bu alçak saldırıyı planlayanların bir an önce adaletin önüne çıkarılması, buna azmettirenlerin kim olduğunun ortaya çıkarılması parti olarak en büyük beklentimizdir. Biz ‘korkma’ diyerek yola çıktık. Şiddetle kınıyoruz ve öfke içerisindeyiz. Selçuk Bey ile sayın genel başkan konuştular. Selçuk Bey çok fazla konuşamadı ve kan kaybettiğini söyledi. Saldırganlara dair detay bir bilgiye sahip değiliz."

YAMALI: SİYASETİN TAMAMINA YAPILMIŞ BİR SALDIRI

Parti örgütlenme çalışmaları kapsamında Mardin’de bulunduklarını ve yaşanan saldırının ardından acil bir şekilde Ankara’ya hareket etmek için hazırlandıklarını belirten Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nedim Yamalı ise Özdağ’a ilişkin saldırıya dair, “Saldırıyı düzenleyen beş kişi evinin önünde beklemiş ve Selçuk Bey çıkınca saldırmışlar. Havaya ateş açmışlar ve ellerindeki sopalarla darp etmişler. Hem kafasından hem de vücudunun farklı yerlerinden kanamalı bir şekilde yaralanmış. Bunu kınıyoruz. Bu saldırılar son zamanlarda artan bir şey” dedi.

Yakın dönemde Gelecek Partili Ayhan Sefer Üstün’ün evine de silahlı saldırı düzenlendiğini hatırlatan Yamalı, “Bir nefret dili memlekette maalesef git gide artıyor. Bunlar normal olaylar değil. Şehrin göbeğinde tanınmış bir siyasetçiye bunun yapılması, bunu yapacak cesareti insanların rahatça kendilerinde bulması endişe verici. Şehrin göbeğinde insanların bunu yapamaması gerekir. Nereden cesaret alıyorlar? Tabii olayın takipçisiyiz. Faillerin yakalanmasını, olayın sebebinin tam olarak anlaşılmasını istiyoruz. Bu sadece Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı’na değil siyasetin tamamına yapılmış bir saldırıdır. Bunu bütün siyaset dünyası kendisine yapılmış gibi anlamaları gerekir” ifadelerini kullandı.

‘SALDIRGANLARIN ARAÇLARI PLAKASIZDI’

Saldırının ardından hastanede Özdağ’la görüşen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, olayın detaylarına ilişkin Gazete Duvar’a konuştu. Özdağ’ın saldırıyı düzenleyenlerin aracının plakasının olmadığını söylediğini aktaran Üstün şunları kaydetti:

“Şu an tetkikler bekleniyor ve genel bir sıkıntı gözükmüyor. Parmağında kırıklar var. Kolunda çatlak ve kafasında kanama var. Şu an hayati bir tehlikesi yok. Selçuk Bey şoförüyle birlikte Cuma namazı için çıktığı zaman beş kişi saldırmışlar. İki kişi silahlı üç kişi de sopalarla saldırmış. Tartışma ve arbede olmuş. Saldırganlar hiçbir söz söylememişler. Sadece direkt üzerine saldırmışlar. Selçuk Bey saldırganların aracının plakasının olmadığını da söyledi."

Devamı >>>



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER