Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Gelecek Parti’li isim: Fethullah Gülen bana bir çanta dolusu para gönderdi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti eski Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ TV5 ekranlarında 15 Temmuz hakkında açıklamalar yaptı.

Gelecek Parti’li isim: Fethullah Gülen bana bir çanta dolusu para gönderdi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti eski Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ TV5 ekranlarında 15 Temmuz hakkında açıklamalar yaptı. Gazeteci Mustafa Yılmaz’ın sorularını yanıtlayan Selçuk Özdağ, “FETÖ’cülerin her birinin arka bagajı varmış. Devletti ele geçirmeye çalıştılar. Devlet ele geçmez. Devlete sahip çıkılır. Devlet ele geçirilmez. Devlet bir kişinin olmaz, devlet bir partinin olmaz, devlet bir partinin olmaz.” diye konuştu.

Selçuk Özdağ: Gülen bana bir çanta para gönderdi

Selçuk Özdağ, “Devlet onlardan daha iyi okul yapmalıydı. Ben bir defa gittim onların organizasyonlarına. Bir daha da gitmedim. ‘Gitmem bir daha’ dedim. ‘Ben milletvekiliyim, milletin temsilcisiyim” dedim. Ben vekil adayı olduğumda Fethullah Gülen bana bir çanta dolusu para gönderdi. İade ettim. Yanımda iki üç arkadaşım vardı. ‘Selçuk alma dedim. Sen kimsenin vekili olma, Sen sadece ve sadece Manisalıların, milletin vekili ol’ dedim. Bu para benim mi götürün bunu hayır kurumlarına verin dedim. Sabah beni aradıklarında çok kızgındılar. O parayı kabul etmedim” diye konuştu.

Ksynak: islamianaliz.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER